To gossip girl της μόδας

To gossip girl της μόδας

Ένα μοντέλο μας ανοίγει τις πόρτες για να εισχωρήσουμε στα άδυτα του κόσμου της μόδας.

Σίγουρα έχετε δει την αμερικανική σειρά «Gossip Girl» που ένα κορίτσι αναστατώνει το Upper East Side του Manhattan της Νέας Υόρκης αποκαλύπτοντας και διαδίδοντας μέσω του blog της όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά και τα κουτσομπολιά.

Από εκεί μάλλον εμπνεύστηκε και ένα ανερχόμενο μοντέλο αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της μοιράζεται με τους επισκέπτες του blog της όλες της τις σκέψεις και εμπειρίες. Έτσι, λοιπόν, ταξιδεύουμε μαζί με εκείνη στο δρόμο προς την κορυφή, μαθαίνουμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του επαγγέλματός της, ενώ διαβάζουμε και για τις πιέσεις που δέχονται τα μοντέλα από τον ατζέντη τους αλλά και για το άγχος της απόρριψης και τις ψυχολογικές τους καταρρεύσεις.

Η μικρή αναφέρει πρόσωπα που βρίσκονται κοντά της χωρίς το φόβο να αποκαλυφθεί, όμως προσέχει γενικά να φωτογραφίζει και να μην κατονομάζει καταστάσεις.

Τώρα αν το blog της θα κάνει καλό στην καριέρα της εξαρτάται, καθώς όπως δήλωσε η πολύ επιτυχημένη στο χώρο του modeling Καναδή Coco Rocha που βλέπει το δικό της blog να έχει μεγάλη απήχηση σίγουρα το να αποκαλύπτεις μυστικά στοιχίζει συμβόλαια, όμως, πολλοί οίκοι ζητούν μοντέλα με προσωπικότητα και όχι απλούς καμβάδες.