Η Emily επιστρέφει επιτέλους στο Παρίσι και εμείς έχουμε τα πρώτα looks της Lily Collins

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Emily επιστρέφει επιτέλους στο Παρίσι και εμείς έχουμε τα πρώτα looks της Lily Collins

Η πιο παιχνιδιάρικη σειρά έρχεται και πάλι στις οθόνες μας και οι fashion lovers ετοιμάζονται για τα extravagant σύνολα της Emily!

Το show που έκανε την ανατροπή μέσα στις γκρίζες μέρες της καραντίνας μας και έχει γίνει αγαπημένο των κοριτσιών της μόδας, έρχεται πάλι στις οθόνες μας μέσα στους επόμενους μήνες, με το Netflix να μας δίνει μια μικρή γεύση από Emily In Paris, με κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Να πούμε, πως μετά τη σαρωτική επιτυχία του δεύτερου κύκλου, η γνωστή πλατφόρμα διασφάλισε, ότι θα υπάρξει και τρίτη αλλά και τέταρτη σεζόν για τη δημοφιλή σειρά.

Οκ, ξέρω ότι θα αρχίσουν πάλι οι συζητήσεις γύρω από το σενάριο, γύρω από το ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο στη ζωή, ειδικά όταν μιλάμε για μία μετακόμιση σε ξένη χώρα και σε μία τόσο ανταγωνιστική πόλη, όπως το Παρίσι. Ναι, στην Emily έρχονται όλα εύκολα και παραμυθένια, αλλά νομίζω ότι λίγο-πολύ αυτή είναι και η ουσία της σειράς. Κανείς δεν μίλησε για το πιο σπουδαίο αφήγημα που έχει γραφτεί ποτέ, ούτε για κάποια οσκαρική ερμηνεία, αλλά ας παραδεχτούμε ότι απλώς μας αρέσει να βλέπουμε την τσαχπίνα Emily, να κάνει τις βόλτες της στο Παρίσι και να απολαμβάνει τη ζωή, τον έρωτα και τη μόδα. Τόσο ειλικρινά, χωρίς τύψεις και ενοχές!

https://www.instagram.com/p/Ciz1a0SOOLi

Περιμέναμε, λοιπόν, την επάνοδο της, όχι μόνο για να βρούμε μία ευχάριστη ενασχόληση τα βράδια, αλλά και για να απολαύσουμε το εφευρετικό styling της Patricia Field, που έχει αναλάβει εξαρχής το ενδυματολογικό κομμάτι της σειράς. Η αγαπημένη, μάλιστα, στυλίστρια του Sex And The City, αρνήθηκε να βρεθεί και πάλι μαζί με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis στο reboot της σειράς, προτιμώντας να κάνει τα μαγικά της στο φρέσκο look της Emily.

emily_in_paris_season3_looks-(1).jpg

Τι είδαμε, λοιπόν, στις πρώτες φωτογραφίες; Προσέξαμε αρχικά τις νέες κοντές αφέλειες της Emily, που της πάνε πολύ, και απολαύσαμε το χρώμα και τα prints. Το πολύπλοκο mix & match της Field με κάποιο μαγικό τρόπο, λειτουργεί πάντα και κάνει το οτιδήποτε να μοιάζει κομψό και ενημερωμένο. Wide leg παντελόνια, crop και bra tops, καπέλα και τσάντες, sparkly υφάσματα και ιδιαίτερες ανάγλυφες υφές, ήταν τα πρώτα δείγματα. Δίπλα στην Lily Collins απολαύσαμε και δύο tres chic σύνολα από τη Σιλβί, κατά κόσμον Philippine Leroy Beaulieu, με το γνωστό minimal, εντυπωσιακό της στυλ, που όπως φαίνεται φέτος θα μπει στο παιχνίδι των prints. Πάντως το κίτρινο συνολάκι της Lily Collins, με τις ψηλές κάλτσες με τις μαργαρίτες υποψιάζομαι ότι θα γίνει το απόλυτο inspo του φθινοπώρου.

emily_in_paris_season3_looks-(7).jpg

Τα looks της Emily όπως τα είδαμε στις πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά: