Προσωποποιημένη μόδα: Ο νέος fashion «κανόνας» που καθορίζει τα look και το στυλ σου

Προσωποποιημένη μόδα: Ο νέος fashion «κανόνας» που καθορίζει τα look και το στυλ σου

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να βρεις το δικό σου στυλ, όταν υπάρχουν τόσες επιλογές από καταστήματα και brands;

Πόσο εύκολο είναι να διακρίνεις εκείνα που σε εκφράζουν; Ναι, είναι εφικτό, αρκεί να ακολουθήσεις τον άγραφο «κανόνα» της προσωποποιημένης μόδας, δηλαδή της τάσης που σε παρακινεί να πραγματοποιείς τις αγορές σου, με μοναδικό κριτήριο τις λεπτομέρειες και τις ιδιομορφίες που κάνουν το στυλ σου να ξεχωρίζει.

Βέβαια, επειδή το έχω ήδη επιχειρήσει, μπορώ να σου πω πως απαιτεί πολύ ψάξιμο και χρόνο. Διότι για να κάνεις την προσωποποιημένη μόδα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, θα χρειαστεί να αναλάβεις εξ ολοκλήρου τη δουλειά που θα έκανε ένας προσωπικός στυλίστας για εσένα. Να ξέρεις, δηλαδή, ποιες είναι οι πρόσφατες τάσεις που σε εκφράζουν, τι υπάρχει σε κάθε κατάστημα και τι από αυτά ταιριάζει σε εσένα.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, το εξής: Πώς θα βρεις έναν προσωπικό στυλίστα για εσένα, χωρίς να βγεις εκτός budget ή να χάσεις χρόνο σε καταστήματα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στις εμφανίσεις σου;

Κι όμως, υπάρχει τρόπος, βασίζεται στην τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης και είναι διαθέσιμος μόνο με μερικά «κλικ»! Ο λόγος για το GLAMI, δηλαδή την κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας, η οποία φιλοξενεί τις πιο δημοφιλείς fashion τάσεις, θα γίνει ο προσωπικός σου στυλίστας και σου συστήνει τα πλεονεκτήματα της προσωποποιημένης μόδας, στην πιο digital εκδοχή της. Ώρα, λοιπόν, να την ανακαλύψεις!

Πέντε βήματα αρκούν για να βρεις τις προσθήκες που θα ανανεώσουν τα look σου

Είτε ασχολείσαι λίγο, είτε πολύ με τη μόδα, το στυλ σου παραμένει κάτι αόριστο και συγχρόνως πολύ προσωπικό και δικό σου. Ωστόσο, αν μπορούσες με κάποιον τρόπο να ορίσεις το στυλ σου, θα έβρισκες πολύ πιο εύκολα και άμεσα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μπορούν να το αναδείξουν μέσα από τις εμφανίσεις σου.

Βλέπεις, αυτό το πρόβλημα χρειάστηκε να ξεπεράσω και εγώ, για να αναβαθμίσω το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας μου, το γεγονός δηλαδή πως δυσκολευόμουν να εντοπίσω τα brands και τα κομμάτια που όχι μόνο μου αρέσαν, αλλά εκπροσωπούσαν και το στυλ μου. Σε αυτό, λοιπόν, με βοήθησε πολύ το fashion quiz του GLAMI, αφού μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσω μία προσωπική, fashion ψηφιακή μπουτίκ από προϊόντα, επιλεγμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου. Και αρκούσε να ακολουθήσω πέντε απλά βήματα από το smartphone μου, για να τα καταφέρω!

Συγκεκριμένα, αφού ξεχώρισα μέσα από μία λίστα τις αγαπημένες μου μάρκες, διάλεξα το μέγεθος των ρούχων και των παπουτσιών μου, καθώς και μερικές inspiring εικόνες από προϊόντα που θα φορούσα και έκανα την εγγραφή με το email μου. Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκε στην οθόνη μου μία «πλούσια» λίστα από προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων, από αδιάβροχα πανωφόρια, μέχρι μακό φορέματα, denim κομμάτια, ζιβάγκο και χαμηλά μποτάκια, δηλαδή ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για να ανανεώσω τα look μου.

image002.jpg

Μπορεί όλα τα παραπάνω να σου φαντάζουν ιδανικά και άπιαστα όμως, με την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης αποτελούν πραγματικότητα, σου συστήνουν τα trends που ταιριάζουν στο στυλ σου και συγχρόνως, σε βοηθούν να απολαμβάνεις μία απλοποιημένη και πολύ στοχευμένη εμπειρία αγορών. Και αρκεί ένα τόσο απλό quiz για να πάρεις μία πρώτη γεύση από τι μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία στο στυλ και τις αγοραστικές σου εμπειρίες!

Σκέψου απλώς ότι η πλατφόρμα του GLAMI αξιοποιεί τις απαντήσεις που της δίνεις, πραγματοποιεί μία αναζήτηση μεταξύ των συνεργαζόμενων καταστημάτων και σου παρουσιάζει έναν αριθμό προτάσεων από τα must-have της αγοράς, με βάση τις επιλογές σου. Έπειτα, εσύ μπορείς να περιηγηθείς στην ψηφιακή μπουτίκ, την οποία δημιούργησε αποκλειστικά για εσένα το GLAMI, να ανακαλύψεις όλα τα hot fashion trends και να προσθέσεις τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν στη wishlist και στη συνέχεια, στην ντουλάπα σου!

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις και μία λίγο πιο παραδοσιακή εμπειρία αγορών, αφού η μπάρα αναζήτησης και τα φίλτρα στο glami.gr, σου επιτρέπουν να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, πάλι μέσα από μία λίστα επιλογών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου!

glami2.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Δοκίμασε σήμερα κιόλας το GLAMI και ανακάλυψε πώς είναι να έχεις κάθε στιγμή τον προσωπικό σου στυλίστα δίπλα σου. Όσο πιο πολύ περιηγείσαι στην πλατφόρμα, τόσο εκείνη θα προσαρμόζεται στα γούστα σου και τόσο πιο ικανοποιητικές θα είναι οι προτάσεις αγορών που θα σου προσφέρει.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα απολαμβάνεις από τον καναπέ σου, μία προσωποποιημένη εμπειρία αγορών, παρόμοια με αυτήν που θα βίωνες σε ένα φυσικό κατάστημα, αλλά θα ανακαλύπτεις νέα brands και θα μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές των προϊόντων, ώστε να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για το στυλ και το bugdet σου! Τι άλλο να ζητήσεις;