Η φθινοπωρινή συλλογή της Ted Baker αποτελεί ύμνο στην Αγγλική δεξιοτεχνία και ποιότητα

Η φθινοπωρινή συλλογή της Ted Baker αποτελεί ύμνο στην Αγγλική δεξιοτεχνία και ποιότητα

Με την κληρονομιά και την παράδοση να βρίσκονται στο DNA της Ted Baker, η συλλογή F/W 22-23 εστιάζει σε μια σειρά από καρό μοτίβα.

Το Prince of Wales check ή το houndstooth συνδυάζονται με απρόσμενες λεπτομέρειες βγαλμένες από την αγγλική εξοχή, όπως τα δερμάτινα patches στα best seller παλτό και στα σακάκια τύπου ιππασίας. Η παλέτα της σειράς επικεντρώνεται στην μονοχρωμία και έχει πινελιές κόκκινου, που γίνεται το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν.

TED-BAKER-4.png

Η αναγνωρίσιμη μανόλια συνεχίζει να είναι το σύμβολο του brand και τα iconic φλοράλ μοτίβα που δημιούργησε ο Charles Rennie Mackintosh στο ξεκίνημα της Ted Baker κλείνουν το μάτι στην ιστορία του.

TED-BAKER-1.png

Τα μαλακά νήματα από σκωτσέζικο μαλλί και κασμίρ προσφέρουν την απαραίτητη προστασία από το κρύο στα πλεκτά και την outwear σειρά. Show stopping κομμάτια με χαρακτηριστικό British touch είναι το γκρι oversized παλτό με τα κρόσσια στα μανίκια και το waxed λαδί ultra-long jacket που έχει τις ρίζες του στην Αγγλία του 1894.

Η eveningwear σειρά κάνει μια στροφή προς το σύγχρονο αγγλικό party scene και τα φορέματα γεμίζουν με πούλιες και φτερά. Τα tailored κομμάτια είναι στο επίκεντρό και συνδυάζονται με κορσέδες προσθέτοντας ένα ‘90s twist.

TED-BAKER-2.png

Η σειρά των αξεσουάρ συμπληρώνει το heritage feel της συλλογής. Το χρώμα του μπρούτζου αποτελεί αναφορά στην ιππασία, ενώ τo crochet και τα λουλούδια διακοσμούν τις τσάντες και αναδεικνύουν το DNA της Ted Baker. Τα μεταλλικά στοιχεία και οι κρύσταλλοί προσθέτουν ένα fun festive touch και δημιουργούν τα απόλυτα evening bags.

TED-BAKER-3.png

Κεντρική διάθεση : SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00

DPG Network