Η Funky Buddha γυρίζει την F/W 22 καμπάνια της στο Βερολίνο

Η Funky Buddha γυρίζει την F/W 22 καμπάνια της στο Βερολίνο

Με σύνθημα Live the Metropolis’ groove, η Funky Buddha ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο για να καλωσορίσει από την καρδιά της Ευρώπης το φθινόπωρο.

Εκπέμποντας τον παλμό της πόλης και αποτυπώνοντας τις διαφορετικές πλευρές της, σε μία καμπάνια σταθμό για τα ελληνικά δεδομένα, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή που αποτελεί ύμνο των μητροπόλεων του σήμερα.

20220901-FunkyBuddha2544.jpg

Οι καινούριες συλλογές για τον άντρα και τη γυναίκα είναι εμπνευσμένες σχεδιαστικά και χρωματικά από την ατμόσφαιρα της σύγχρονης πόλης, όπως αυτή αναπτύσσεται και διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια. Απευθύνονται στους πολίτες κάθε ζωντανής πόλης που αποκτά ολοένα και περισσότερα μητροπολιτικά χαρακτηριστικά και γίνεται εστία συναντήσεων, επικοινωνίας και πολιτισμού.

20220901-FunkyBuddha1102.jpg

Η εταιρεία πάντα με σεβασμό στις αρχές της βιωσιμότητας και της αειφόρου ανάπτυξης, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της ως quality brand που δίνει νέα πνοή στο casual ντύσιμο. Τα ρούχα της Funky Buddha μεταδίδουν την ενέργεια και το όραμα των ανθρώπων που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς στερεότυπα και περιορισμούς, συνταιριάζοντας τις λαμπερές με τις underground όψεις της πόλης, και μεταμορφώνοντας κάθε γωνιά της σε χώρο αλληλεπίδρασης.

20220902-FunkyBuddha-Day2-7155.jpg

Φέρνοντας την αύρα του βορειοευρωπαϊκού αστικού τοπίου, τα κομμάτια των συλλογών για τη νέα σεζόν ενώνουν ψηφίδες διάφορων μορφών έκφρασης και πρωτοτυπίας, και αγκαλιάζουν το πνεύμα του πολίτη του κόσμου.

DPG Network