Τα οξυζεναρισμένα μαλλιά του modeling

Τα οξυζεναρισμένα μαλλιά του modeling

Αυτές είναι οι εννιά καλλονές που πέρασαν από το στάδιο του ντεκαπάζ και υιοθέτησαν για λίγο ή πολύ καιρό το ξανθό σχεδόν άσπρο μαλλί επί της κεφαλής τους.

Όταν τα μοντέλα αποφασίζουν να ρίξουν οξυζενέ στο μαλλί τους το κάνουν καλύτερα από τον καθένα. Συνήθως συνδυάζουν το φωτεινό, «ξανθοάσπρο» χρώμα των μαλλιών τους με ένα εντυπωσιακό κούρεμα και μερικές φορές με ξεβαμμένα φρύδια.

Από υπέρτατα θηλυκά, μέχρι punk rock αγορίτσια, τα μοντέλα αυτά μπορούν να μεταμορφώνονται πολύ γρήγορα και εύκολα με το ανάλογο μακιγιάζ και styling ανταπεξερχόμενες κάθε φορά στις απαιτήσεις. Όμως, δεν κράτησαν όλες τους αυτήν την απόχρωση. Αρκετές από αυτές το δοκίμασαν απλά για μια εμφάνιση στην πασαρέλα, ενώ πάλι άλλες καθιερώθηκαν λόγω του «ξέξασπρου» των μαλλιών τους.

Οι Abbey Lee Kershaw, Agyness Deyn, Daphne Groeneveld, Dree Hemingway, Ginta Lapina, Iekeliene Stange, Jessica Stam, Sasha Pivovarova και Siri Tollerod είναι οι εννέα καλλονές και ταυτόχρονα επιτυχημένα top models που ξάσπρισαν το μαλλί τους και μας συγκλόνισαν.