How do you wear Steve Madden?

How do you wear Steve Madden?

Παίρνουμε μαζί όποιον θέλει να ακολουθήσει, και όποιον θέλει να περάσει καλά!

Ο Αμερικάνος σχεδιαστής εστιάζει στις αναμνήσεις που δημιουργούμε ενώ ετοιμαζόμαστε και βγαίνουμε έξω με φίλους. Με μια ποικιλία από στιγμιότυπα και ματιές πίσω από την κουρτίνα, η ομάδα του σχεδιαστή κατέγραψε αυτό το ταξίδι ως πρόσκληση για να μοιραστείτε πώς φοράτε τα Steve Madden σας. Σε τελική ανάλυση, κάθε βραδινή έξοδος είναι μια αφορμή για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό από το να φορέσετε τα καινούργια σας Steve Madden.

38_SM_FALL_22_LEGS_DOWN_SKYLER_BLACK_LETHER_034_R2.jpg

Το φθινόπωρο έχει να κάνει με τις μπότες μέχρι το γόνατο και τα στενά μποτάκια (μια ποικιλία με αρχιτεκτονικά τακούνια). Ωστόσο, με τον αληθινό τρόπο του Steve Madden, έπρεπε να ανεβάσουμε τη 90s τάση ενσωματώνοντας ζωντανά χρώματα μαζί με γκλίτερ στα sneakers και στα μποτάκια. Οι πλατφόρμες και οι έντονες σόλες, σήμα κατατεθέν του brand αναλαμβάνουν νέα ύψη τόσο στα βραδινά όσο και στα casual σχέδια.

BOOTS.jpg

Wear Steve Madden out,

Wear it loud,

Wear it with everything,

Wear it head-to-toe.

Δείξτε μας εσείς, πως φοράτε τα Steve Madden σας;

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Fall Winter ’22 στο www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και στα φυσικά καταστήματα NAK Shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

BOOTIES.jpg
SNEAKERS.jpg

NEW! Επιλέξτε το νέο τρόπο πληρωμής της Simpler. και ολοκληρώστε τις αγορές σας με ένα click:
- Με Ασφάλεια
- Εύκολα και Γρήγορα
- Χωρίς φόρμες
- Χωρίς να χρειάζεσαι να θυμάσαι κωδικούς πρόσβασης