Victoria Beckham: Κυκλοφορεί επιτέλους το viral slip dress που φόρεσε στο γάμο του γιου της Brooklyn

Ναταλία Κατσακιώρη
Victoria Beckham: Κυκλοφορεί επιτέλους το viral slip dress που φόρεσε στο γάμο του γιου της Brooklyn

Αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο, το slip dress της Victoria Beckham είναι η πιο σωστή επιλογή και για τη winter season.

Νομίζω ότι προσωπικά δεν έχω ξαναδεί να συμβαίνει κάτι παρόμοιο με ένα και μόνο item, που φορέθηκε σε γάμο και ειδικά από μια «πεθερά». Βλέποντας τη Victoria Beckham, βέβαια, στο γάμο του μεγάλου της γιου Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz, η μόνη λέξη που δεν σου ήρθε στο μυαλό είναι η λέξη, πεθερά. Η ίδια απαστράπτουσα με ένα custom Victoria Beckham, ultra maxi, slip dress σε μεταλλικό, ασημί χρώμα και διακριτικά κεντήματα από δαντέλα δημιούργησε τη νούμερα ένα τάση στα wedding guest looks.

Ας παραδεχτούμε, πως όταν η Victoria ανακοίνωσε αρχικά ότι θα ασχοληθεί με τη μόδα πολλοί γελάσαμε, ειρωνευτήκαμε και δυσαρεστηθήκαμε, μασώντας τη γνωστή καραμέλα, ότι δεν χρειάζεται να ασχολούνται όλη με τη μόδα, ότι δεν είναι κάτι εύκολο και ότι χρειάζεται ταλέντο. Guess what! Η Victoria απέδειξε τελικά ότι και έπρεπε να ασχοληθεί με τη μόδας, και ταλέντο έχει και μπόλικο στυλ, δημιουργώντας ένα brand εξαιρετικό και απόλυτα ξεχωριστό.

https://www.instagram.com/p/Ckf2i_IoQsC

Εξ ου και το απόλυτο wedding φόρεμα, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, αφού η Victoria εμφανίστηκε με το απόλυτο slip dress στην τελετή του γάμου του γιου της Brooklyn με τη Nicola Peltz, επισκιάζοντας οριακά τη νύφη, που φαίνεται πως δεν τη συγχώρεσε ακόμη. Αυτό που έκανε η Βρετανίδα σχεδιάστρια ήταν να είναι απλώς ο εαυτό της και να αναβαθμίσει το στυλ της, δημιουργώντας ένα haute couture slip dress. Αυτή είναι και η πιο σωστή τακτική που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα σε τέτοιες περιστάσεις. Να κάνει δηλαδή την υπερβολή, αλλά πάντα πάνω στην αισθητική και το στυλ της. Γιατί πολύ συχνά προσπαθούμε να κάνουμε μια mini «μεταμόρφωση», που δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνει.

victoria_beckham_slip_dress-(1).jpg

Photo: Courtesy of Vogue

https://www.instagram.com/p/Ckf5c_JouVE

Επιστρέφοντας στα νέα της Victoria Beckham, η γνωστή σχεδιάστρια αποφάσισε, λοιπόν, να δώσει τη χαρά και σε άλλες κυρίες να αποκτήσουν το «Exclusive Liquid Metallic Gown», κυκλοφορώντας το σε μια limited edition σειρά. Η ίδια, φυσικά, μας το ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της Instagram account. Μέσα στο περασμένο καλοκαίρι είχε βέβαια δημιουργήσει και πάλι το custom αυτό σχέδιο σε διαφορετικές αποχρώσεις, για κάποιες ιδιαίτερες πελάτισσες της. Το φόρεμα κοστίζει κάτι λιγότερο από 3.000€ με την απόχρωση του silver να έχει ήδη γίνει sold out!