Για μένα η γιορτινή περίοδος ξεκινάει κάθε χρόνο τον Νοέμβριο -και σου εξηγώ αναλυτικά τους λόγους

Για μένα η γιορτινή περίοδος ξεκινάει κάθε χρόνο τον Νοέμβριο -και σου εξηγώ αναλυτικά τους λόγους

Τα Χριστούγεννα θα λέγαμε πως είναι μία εποχή που ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι και εσύ… τρέχεις πίσω του. Δώρα, παιχνίδια, ρεβεγιόν, βόλτες, όλα είναι στο «κόκκινο» και εσύ προσπαθείς να τα προλάβεις.

Αν, ωστόσο, ψάχνεις τρόπους για να εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια από το τρέξιμο για τα ψώνια των γιορτινών ημερών -καθώς η λίστα των δώρων σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν έχει τελειωμό- τότε η λύση «κρύβεται» στον φετινό Νοέμβρη και συγκεκριμένα στις Black Friday προσφορές, που είναι εδώ για να σου «λύσουν τα χέρια».

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου και πίστεψέ με, κανένας δεν θα μείνει εκτός της Christmas gift list σου! Συνέχισε να διαβάζεις για ποιους λόγους είναι σημαντικό να «κλείσεις» τις εκκρεμότητες, που αφορούν στη λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων, πριν μπει ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου… και δεν θα χάσεις!

#1 Για να είσαι on budget ακόμη και στις γιορτές

Η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα όλες έχουμε την τάση να «βγαίνουμε» εκτός budget! Πόσο εύκολο είναι, άλλωστε, να κρατήσουμε την απαιτούμενη ισορροπία, όταν γνωρίζουμε, πως οι ημέρες των γιορτών είναι μία μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές και δώρα με τους αγαπημένους μας, δείχνοντάς τους πόσο πολύτιμοι είναι στη ζωή μας;

Κάπως έτσι, η shopping list όλο και μεγαλώνει! Είναι το γούρι που θέλεις να «κληρωθεί» στον νικητή της βασιλόπιτας, το πιο stylish medallion που θα λατρέψει η μαμά σου, τα σκουλαρίκια που ήδη σου έχει πει η κολλητή σου πως θα ήθελε για τις γιορτές, καθώς και τα δαχτυλίδια που βρίσκονται κιόλας στην προσωπική σου wishlist, για να ολοκληρώσουν το στυλ για το πιο mix and match outfit την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Τι γίνεται όμως, όταν η e-banking εφαρμογή σου, σε επαναφέρει στην πραγματικότητα; Η φετινή Black Friday, σου έχει τη λύση, μέσα από τις πιο «έξυπνες» προσφορές, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να διαλέξεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Picture5.jpg

#2 Για να απολαύσεις τις γιορτές χωρίς να σε «κυνηγάει» ο χρόνος

Ναι, τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η περίοδος του χρόνου, που παρά τις χίλιες δύο υποχρεώσεις, δεν θέλεις να τελειώσει με τίποτα. Ο λόγος είναι πως μαζί με την «to do» λίστα σου, η οποία σε συνοδεύει όπου και αν βρεθείς, η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι στιγμές που η έλλειψη χρόνου και οι ατελείωτες υποχρεώσεις σε επαναφέρουν στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Τι θα έλεγες, όμως αν τα φετινά Χριστούγεννα, όλα όσα θα έχεις να ανησυχείς είναι οι ατελείωτες βόλτες, τα after work drinks με τις κολλητές σου και το πώς θα συνδυάσεις τα πιο festive «κομμάτια» της γκαρνταρόμπας σου με τα πιο luxurious κοσμήματα του boudoir σου; Αν ήδη δεν βλέπεις την ώρα για τις ημέρες των γιορτών, μην χάνεις χρόνο. Άδραξε τις μοναδικές Black Friday προσφορές και ξέγνοιασε μια και καλή με τη shopping list των Χριστουγέννων, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για εσένα και τα πιο «δικά» σου πρόσωπα.

Picture6.jpg

Αυτές τις γιορτές κανένας δεν θα μείνει εκτός της Christmas list σου, αφού χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο, θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι χάρη στον φετινό Νοέμβρη και τις πιο ξεχωριστές και glamorous Black Friday προσφορές! Φόρεσε από τώρα την πιο γιορτινή σου διάθεση και ετοιμάσου να χαρίσεις δώρα σε όσους αγαπάς και θυμήσου… let your moments sparkle!