Το «κλειδί» για τα sparkling moments που ονειρεύεσαι βρίσκεται στο στυλ σου!

Το «κλειδί» για τα sparkling moments που ονειρεύεσαι βρίσκεται στο στυλ σου!

Η αλήθεια είναι πως οι Black Friday προσφορές αποτελούν, για τις περισσότερες από εμάς, μία ευκαιρία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, λίγες ημέρες πριν μπούμε για τα καλά στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου.

Τι σημαίνει αυτό; Πως έχουμε στα χέρια μας μια μοναδική ευκαιρία, για εμάς που θέλουμε να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και να δούμε τις φετινές προσφορές σαν την «απόδρασή» μας, σε έναν πιο luxurius κόσμο… πριν έρθουν τα Χριστούγεννα. Και κάπως έτσι, η πολυτέλεια και η διάθεση για το πιο sparkling στυλ, γίνεται από σήμερα μέρος της ρουτίνας μας.

Πώς; Ανανεώνοντας το στυλ μας, με ευφάνταστα σύνολα, λαμπερά ντυσίματα και φυσικά, τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα που θα δώσουν μία glamorous ώθηση στο στυλ μας και θα μας χαρίζουν καθημερινά περισσότερα sparkling moments. Εσύ, αγαπητή Queenette, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφεθείς στις πιο Black Fridaying εμπειρίες, βρίσκοντας το δικό σου sparkling corner και ανανεώνοντας την κοσμηματοθήκη σου με τα πιο priceless κοσμήματα της αγοράς!

Picture8.jpg

Το jewellery shop που σου υπενθυμίζει… to be you!

Έχεις αισθανθεί ποτέ πως ένα κατάστημα κοσμημάτων μπορεί να σου «ξυπνήσει» ένστικτα που μέχρι πρότινος αγνοούσες; Αν αναρωτιέσαι για τι πράγμα μιλάω, τότε είναι πιθανό να μην έχεις βρεθεί ακόμη σε ένα jewellery shop που θα σου δώσει -μέσα από κάθε κόσμημα- την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δηλώσεις με υπερηφάνεια την ταυτότητά σου. Αυτόν τον Νοέμβρη, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις πιο καλά κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. Είσαι έτοιμη;

Ειδικότερα μάλιστα, όταν μία εμπειρία σαν κι αυτή, συνδυάζεται με μοναδικές Black Friday προσφορές, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως η διαχρονικότητα των κοσμημάτων, τα περίτεχνα σχέδια και κυρίως, το γεγονός πως τα συγκεκριμένα κοσμήματα μετατρέπονται σε βάθος χρόνου σε μία κομψή, ανεκτίμητη προέκταση του εαυτού σου, θα σου υπενθυμίζουν κάθε στιγμή το μότο, «Free to Be ME»!

Picture11.jpg

Τα κοσμήματα που θα σε απελευθερώσουν

Αναρωτιέσαι, ποιο είναι το δεύτερο «βήμα» για να ζήσεις μία ακόμη πιο sparkling εμπειρία που θα απογειώσει το στυλ σου; Η απάντηση είναι απλή! Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γνωρίζεις πως η ομορφιά έρχεται από… μέσα προς τα έξω, επενδύοντας σε key-items, που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά σου.

Τι σημαίνει αυτό; Be free, Queenette! Ο κόσμος της μόδας, άλλωστε, έχει έναν απαράβατο κανόνα: Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να το φωνάζεις με οποιονδήποτε τρόπο σε εκφράζει. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει καλύτερος «οδηγός» για να αναδείξεις τη μοναδικότητά σου, από το να επενδύσεις σε ιδιαίτερα σχέδια και διαχρονικά κοψίματα, τα οποία θα «συντροφεύουν» κάθε σου outfit και θα είναι εκεί, να σου θυμίζουν ότι έχεις τη δύναμη να καταφέρεις τα πάντα!

Picture10.jpg

Είτε επιλέξεις μοναδικά σύμβολα, βραχιόλια και all time classic δαχτυλίδια, είτε hand-finished κοσμήματα, για τα πιο sparkling moments, ένα είναι το σίγουρο: Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις την πιο λαμπερή και φωτεινή στιγμή της ζωής σου. Εκείνο που γνωρίζεις όμως, είναι πως οι φετινές Black Friday προσφορές είναι μία ιδανική αφορμή!