Η τσαρίνα της μόδας στο i-D

Η τσαρίνα της μόδας στο i-D

H Carine Roitfeld συνεχίζει να έχει τους προβολείς επάνω της και φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού i-D.

Μπορεί να έφυγε από τη γαλλική Vogue, αλλά μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσει η βασίλισσα Carine το μεσαίο της δάχτυλο προς τον εκδοτικό όμιλο Condé Nast. Η πρώην, λοιπόν, σιδηρά κυρία της γαλλικής βίβλου της μόδας, Carine Roitfeld, της οποίας σύντομα θα κυκλοφορήσει και η πολυαναμενόμενη βιογραφία της, συνεχίζει να κάθεται πρώτη σειρά στα shows, επιμελείται τις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων, ξεκίνησε και πάλι το styling για περιοδικά και φαίνεται πως έχει όλα τα φώτα πάνω της (μάλιστα περισσότερα από όταν δούλευε για τη Vogue).

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που φιγουράρει στο ένα από τα τέσσερα εξώφυλλα του νέου τεύχους του περιοδικού i-D που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Η Carine φωτογραφήθηκε από τον Terry Richardson και όπως είθισται στα εξώφυλλα του i-D μας έκλεισε το μάτι φυσικά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κρατώντας μια μαύρη τσάντα. God save the Queen Carine.