Δύο εμβληματικά προϊόντα Tod's επαναπροσδιορίζονται από την Palm Angels για το Moncler Genius

Δύο εμβληματικά προϊόντα Tod's επαναπροσδιορίζονται από την Palm Angels για το Moncler Genius

Η Tod's ανακοινώνει μια συνεργασία για άνδρες και γυναίκες που επικεντρώνεται σε δύο εμβληματικά προϊόντα Tod's, τα οποία επαναπροσδιορίζονται από την Palm Angels για το Moncler Genius.


Το έργο "Tod's x 8 Moncler Palm Angels" είναι μέρος του Tod's-FACTORY, ενός δημιουργικού εργαστηρίου όπου καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι σχεδιαστές καλούνται να προσφέρουν μια νέα άποψη για την ταυτότητα του οίκου. Στο πλαίσιο του Moncler Genius, ο οίκος Tod's συνεργάζεται με την Palm Angels, και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του brand, τον Francesco Ragazzi.

Αυτή η συνεργασία μεταφέρει τόσο τον ιταλικό τρόπο ζωής και την ποιότητα της ιταλικής δεξιοτεχνίας στη σύγχρονη γλώσσα των νέων γενεών που αγαπούν να δοξάζουν το ανήσυχο πνεύμα των αμερικάνικων sports. Η δημιουργική ενέργεια και οι ρίζες της Palm Angels καθώς και η αγάπη της για την αμερικανική pop κουλτούρα μεταμορφώνουν δύο διαχρονικά κομμάτια της Tod's για το Moncler Genius: το Gommino και το W.G., δύο must-haves κομμάτια για τον Χειμώνα 2022.

08_Tod's-x-8-Moncler-Palm-Angles.jpg
01_Tod's-x-8-Moncler-Palm-Angles.jpg

«Ο εμβληματικός σχεδιασμός της Tod's ήταν το σημείο εκκίνησής μου όταν ξεκίνησα αυτό το έργο. Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για αυτό που αντιπροσωπεύει το brand: οι αξίες που εκφράζει συνδέονται με την κουλτούρα της ομορφιάς, η οποία είναι αυτό που μας διακρίνει διεθνώς και αναγνωρίζεται από όλους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο Made in Italy, αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ποτέ αρκετό. Ίσως έχουμε συνηθίσει να περιβαλλόμαστε από ομορφιά και μερικές φορές το θεωρούμε δεδομένο. Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου προφανές. Πίσω από ένα brand όπως αυτό της Tod's κρύβεται η αφοσίωση, η έρευνα αλλά και η δεξιοτεχνία μιας ομάδας εξειδικευμένων ανθρώπων, όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και σε ανθρώπινο, που μεταφέρουν σε αυτό που κάνουν όλο τους το πάθος», λέει ο Francesco Ragazzi.

«Η ευκαιρία να δουλέψω σε αυτό το project αποτέλεσε μεγάλη τιμή για μένα. Το Gommino είναι μέρος της εμπειρίας μου και προσέγγισα το σχεδιασμό αυτής της συλλογής με σεβασμό, προσθέτοντας αντιθετικά μεταξύ τους στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα την ουσία.»

09_Tod's-x-8-Moncler-Palm-Angles.jpg

Η συνεργασία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του αμερικανικού αθλητισμού και το εμβληματικό Gommino καταφέρνει να συνδυάσει τα pop στοιχεία με το ιταλικό γούστο και τη δεξιοτεχνία, για τα οποία η Tod's είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη.

Στο ίδιο πνεύμα, τα mountain sportswear στοιχεία ανανεώνονται για το εξελιγμένο W.G., μια νέα έκδοση του εμβληματικού Winter Gommino, η οποία έχει πλέον τις λεπτομέρειες μιας snow boot και τον όγκο μιας mountaineering boot. Αυτή η εικονογραφία συνδυάζεται με τη δεξιοτεχνία, την πολυτιμότητα των υλικών και την τεχνολογική καινοτομία μιας ιταλικής ποιοτικής μπότας.

10_Tod's-x-8-Moncler-Palm-Angles.jpg