Η συναρπαστική καμπάνια του Alexander McQueen για τον Χειμώνα 2022-2023

Η συναρπαστική καμπάνια του Alexander McQueen για τον Χειμώνα 2022-2023

Μια εκλεπτυσμένη συμφωνία αντιθέτων δίνει το ρυθμό στη νέα συλλογή γυαλιών του Οίκου Alexander McQueen, συνδυάζοντας την παράδοση με τη νεωτερικότητα και γιορτάζοντας την ομορφιά του απροσδόκητου. 

Η συναρπαστική καμπάνια για τον Χειμώνα 2022-2023 του Οίκου φωτογραφήθηκε μοναδικά από τον διάσημο φωτογράφο Paolo Roversi.

Η συλλογή αποτελείται από Angled σκελετούς με κυρτή cat-eye σιλουέτα και το λογότυπο χαραγμένο στους ίδιους τόνους.

Τα Selvedge Cat-Eye γυαλιά του Οίκου κρατώντας τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσιάζονται αυτή τη σεζόν σε μια πιο τολμηρή/bold τετράγωνη παραλλαγή. Στην ίδια, οικογένεια ανήκει και η Selvedge Mask η οποία εμφανίζεται αυτή τη φορά σε ένα μεγαλύτερο ορθογώνιο σχέδιο με δίχρωμο acetate.

Σε διάφορες αποχρώσεις διατίθενται τα Seal Logo Cat-Eye γυαλιά ηλίου, τα οποία ολοκληρώνονται με την σφραγίδα Alexander McQueen στους βραχίονες σε μεταλλικά χρώματα.

Skull-Mask-Sunglasses.jpg

Τέλος, η οικογένεια των Skull Hinge είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά του Οίκου συνδυάζοντας τους κοκάλινους acetate σκελετούς με τους λεπτούς και ντελικάτους μεταλλικούς βραχίονες, διακοσμημένους με το εμβληματικό ντεκόρ-κρανίο στους μεντεσέδες, το οποίο εμφανίζεται και στη Skull Mask την οποία χαρακτηρίζουν τα περιμετρικά μεταλλικά ντεκόρ-τρουξ στο φακό.

selvedge-cat-eye-sunglasses.jpg
Alexander-McQueen-AW22-Paolo-Roversi-(2).jpg

H συλλογή Alexander McQueen διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.