Η Stella McCartney κάνει τηλεμάρκετινγκ και παρουσιάζει τον πιο αστείο οδηγό αγοράς των γιορτών

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Stella McCartney κάνει τηλεμάρκετινγκ και παρουσιάζει τον πιο αστείο οδηγό αγοράς των γιορτών

Η γνωστή σεχδιάστρια μπήκε στην πιο fun διάθεση των 80s και μεταμορφώθηκε σε τηλεπερσόνα της εποχής, για να πουλήσει τη συλλογή της!

Είναι πολλοί αυτοί, που κατηγορούν τον κόσμο και τους ανθρώπους της μόδας για σοβαροφάνεια. Θα πρέπει, όμως, να ξέρουν ότι όταν οι σχεδιαστές αποφασίσουν να κάνουν χιούμορ μέσα από τη δουλειά τους, τότε το κάνουν πολύ καλά. Όπως η Stella McCartney, που είναι μία από τις πιο updated και ενδιαφέρουσες παρουσίες του fashion κόσμου, αφού ήταν από τις πρώτες που μίλησε για το κομμάτι της βιώσιμοτητας, φέρνοντας στο προσκήνιο την κλιματική αλλαγή πολύ ρπιν ακόμη όλο αυτό γίνει άλλη μία τάση του marketing.

Αλλά αυτή τη φορά έκανε κάτι, που δεν μας έχει συνηθίσει. Έγινε η ίδια η πρωταγωνίστρια της νέας της διαφήμισης στα social media, μπαίνοντας στο ρόλο μια μοναδικής περσόνας. Η Stella McCartney αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει τηλεμάρκτινγκ! Και όχι απλώς τηλεμάρκετινγκ, αλλά old school τηλεμάρκετινγκ βγαλμένο από τα 80s, σε μια σειρά από video, που αξίζει να δεις σήμερα κιόλας.

https://www.instagram.com/p/CmKWbtgDHlF

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish πλεκτά στα βασικά χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα

«This is Stella, move over Oprah»!

Festive Stellabration. Αυτός είναι ο τίτλος της γιορτινής εκπομπής τηλεμάρκετινγκ της Stella McCartney, που μας θύμισε κάτι από «Working Girl» με τα φουντωτά, κρεπαρισμένα μαλλιά της, με τις μπούκλες και τον όγκο στην κορυφή, τα γυαλιά με το μεγάλο, μεταλλικό σκελετό και τη faux λεοπάρ γούνα της. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια έκανε μία σειρά από βιντεάκια στο Instagram account του οίκου της, όπου τη βλέπουμε να κρατά ένα προς ένα τα δικά της αγαπημένα x-mas items, που αξίζουν μια θέση στο γιορτινό οδηγό αγοράς μας.

https://www.instagram.com/p/CmRtAiUjOs2

Με τις πιο αστείες ατάκες, όπως το «Move over Oprah»(κάνε στην άκρη Oprah), με το οποίο επιλέγει να ξεκινήσει το γιορτινό της βιντεάκι η Stella McCartney μας δίνει αμέσως μια γεύση για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Η Falabella bag, η Wave shoulder bag, τα Wave Sneakers και τα Crystal Cowboy ankle boots είναι κάποια από τα προϊόντα, που διαφημίζει στο «Stell-F on the Shelf gift guide». Αστελιο, εφευρετικό, πρωτότυπο και με πολύ χιούμορ, είναι ένα από τα concept, που σίγουρα θα θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα!