Η Ελένη Φουρέιρα στο πρώτο εξώφυλλο της εγκυμοσύνης της φωτογραφίζεται σαν άλλη Rihanna

Η Ελένη Φουρέιρα στο πρώτο εξώφυλλο της εγκυμοσύνης της φωτογραφίζεται σαν άλλη Rihanna

Η 35χρονη ποζάρει για πρώτη φορά με ακάλυπτη κοιλιά και μιλάει για τη μητρότητα. 

Αυτή η Δευτέρα είχε και μια μικρή έκπληξη για τους fans της Ελένης Φουρέιρα, η οποία αποφάσισε να κάνει το πρώτο της εξώφυλλο, όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το εξώφυλλο έγινε για λογαριασμό της Vogue Greece και η συνέντευξη πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι το πρώτο fashion cover της Ελένης στο περιοδικό και έγινε σε μια συμβολική περίοδο για την ίδια και το σύντροφο της Alberto Botia, αφού αυτό είναι και το πρώτο τους παιδάκι. Η Ελένη ήταν ιδιαίτερα διακριτική καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μέχρι τώρα, χωρίς να έχει κάνει δηλώσεις ή κάποια συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου.

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει σαν άλλη Rihanna και δείχνει την κοιλίτσα της.

Η φωτογράφιση έγινε από τον κορυφαίο fashion photographer, Alvaro Beamud Cortes, με την Ελένη να φωτογραφίζεται σαν άλλη Rihanna με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο. Η ίδια φοράει ένα ημιδιάφανο Yves Saint Laurent item, δεμένο σε στυλ ρόμπας, συμπληρώνοντας το look με λαμπερά κοσμήματα από τον οίκο Bulgari. Το reference στο pregnancy style της Riri είναι ξεκάθαρο, αν και δεν έχουμε ακόμη δει ολόκληρη τη φωτογράφιση. Αλλά αυτή η σκοτεινή ατμόσφαιρα, με τα αποκαλυπτικά outfits, τις διαφάνειες και τα luxury κοσμήματα είναι μια σοβαρή ένδειξη για την έμπνευση του concept., αν λάβει κανείς υπόψη του ότι η ίδια η Ελένη έχει πάρει μεγάλο inspo από το στυλ της Riri.

Το αγαπημένο statement κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου φοριέται κάθε εποχή του χρόνου

Με την πρώτη αποκάλυψη του εξώφυλλου, όπως καταλαβαίνεις, άρχισαν και τα πρώτα σχόλια από πλευράς των fans, που άλλοι αποθέωσαν την Ελληνίδα pop diva με κολακευτικά σχόλια, ενώ άλλοι δεν ακολούθησαν ακριβώς το vibe, θεωρώντας το πολύ σκοτεινό και κάπως fake. Τα comments όπως η «Η Παναγία» και «Η Παναγία το ριξε αυτό», ήταν αυτά που κυριάρχησαν από τους δυσαρεστημένους, που μάλλον δεν ήθελαν να δουν την Ελένη σε μία αντιγραφή ενός ξένου concept. Και ειδικά τη στιγμή που η ίδια είχε αποφασίσει να προστατεύσει τη συγκεκριμένη φάση της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CnwcHp9KCPH

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Οι φήμες ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος είχαν κυκλοφορήσει ήδη από το καλοκαίρι, όταν η τραγουδίστρια ακύρωσε ξαφνικά κάποιες εμφανίσεις της για λόγους υγείας. Έτσι στις 13 Νοεμβρίου με μια τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφο της Alberto Botia η ίδια αποφάσισε να ανακοινώσει το ευχάριστο νέο με μια κοινή τους φωτογραφία στο κρεβάτι, όπου φαίνεται η κοιλίτσα της. «+1» έγραψε στη σχετική λεζάντα, επιβεβαιώνοντας επιτέλους τις φήμες που ακούγαμε για καιρό.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Vogue in pregnancy glow.

Η Vogue είναι η αλήθεια ότι έχει μια μεγάλη παράδοση στις φωτογραφίσεις πολλών διάσημων κυριών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, με την Brooke Shields να είναι η πρώτη που πόζαρε σε εξώφυλλο της Vogue με φουσκωμένη κοιλίτσα το 2003. Έκτοτε το concept αυτό επανήλθε πολλές φορές κατά καιρούς στις διάφορες εκδόσεις της με κυρίες όπως η Ashley Graham, Miranda Kerr και Gigi Hadid να πρωταγωνιστούν στα υπέροχα αυτά εξώφυλλα. Η Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε μάλιστα γυμνή το 2010 στο cover της Γερμανικής Vogue, ενώ βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.