Elisabetta Franchi: Μία νέα καμπάνια για το καλοκαίρι που αναβλύζει αυτοπεποίθηση

Elisabetta Franchi: Μία νέα καμπάνια για το καλοκαίρι που αναβλύζει αυτοπεποίθηση

Ο Οίκος Elisabetta Franchi παρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 μέσα από μια διαφημιστική καμπάνια που έρχεται να ταράξει τα νερά, με πρωταγωνίστρια – για πρώτη φορά – μια διεθνώς αναγνωρισμένη influencer, την Georgina Rodríguez.

Μπολόνια, 1η Φεβρουαρίου 2023 – Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβληματικού Οίκου μόδας, η Elisabetta Franchi επέλεξε ένα τόσο κοινά αποδεκτό και αναγνωρίσιμο άτομο ως πρέσβειρα του brand που ενσαρκώνει την ιδέα της γυναικείας ενότητας με αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση.

EF_SS23_Campaign_2.jpg

Κάτω από το πρίσμα του φακού της φωτογράφου Nima Benati από τη Μπολόνια, η Georgina Rodríguez γίνεται η ιδανική πρωταγωνίστρια μιας προσωπικής και κομψής αφήγησης, η οποία είναι ανοιχτή σε εξωτερικές, αισθητικές επιρροές, διαφορετικές κουλτούρες και νέες προκλήσεις, πράγματα που συνθέτουν «το φιλμ» της συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Το cargo style επέστρεψε -Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την κορυφαία τάση των 00s

«Η Georgina είναι πολίτης του κόσμου και είναι πλήρως ευαισθητοποιημένη με ό,τι συμβαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, γι΄αυτό εκπροσωπεί τέλεια όσες φορούν τις δημιουργίες μου» σχολίασε η σχεδιάστρια. «Αυτογνωσία, ένας δυνατός αλλά πάντα εκλεπτυσμένος αισθησιασμός εμποτισμένος με μια πινελιά πολυπλοκότητας – αυτές είναι οι αξίες του brand όπως τις ερμήνευσε ο Benati, ο οποίος πέτυχε θαυμάσια να συλλάβει όλη τη δύναμη των χαρακτηριστικών και την εκφραστικότητα της Georgina Rodríguez».

EF_SS23_Campaign_Layout.jpg

Η καμπάνια κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα προβληθεί σε όλα τα καταστήματα της Elisabetta Franchi σε όλο τον κόσμο.