Το cargo style επέστρεψε -Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την κορυφαία τάση των 00s

Ναταλία Κατσακιώρη
Το cargo style επέστρεψε -Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την κορυφαία τάση των 00s
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Τα 00s είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Δεν χρειάζεται να θυμηθείς ξανά τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια σου. Το cargo style είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση με τέσσερις διαφορετικές εκδοχές.

Νιώθουμε το ίδιο, την ίδια ανατριχίλα της νιότης μας. Στο άκουσμα των λέξεων «δεκαετία του 2000», όλοι οι millenials σίγουρα σκέφτονται κάποιες εικόνες, κάτι σαν flash back της εφηβικής και νεανικής ηλικίας τους, που είχε στο επίκεντρο περσόνες όπως η Paris Hilton, Nicole Richie, Britney Spears και Mariah Carey. Πριν, λοιπόν, τρελαθείς και αρχίσεις τους αφορισμούς θα σου πω αυτό που σου λέω εδώ και πολλούς μήνες (από τότε δηλαδή που είδαμε και πάλι το Y2K style στις βιτρίνες των καταστημάτων). Ότι οι τάσεις των 00s μπορεί να επέστρεψαν, αλλά έχουν προσαρμοστεί στο σήμερα και με ένα ωραίο mix and match styling δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

cargo_style-(7).jpg

Fashion hack: Ο πιο elegant τρόπος να μετατρέψεις το κασκόλ σου σε κουκούλα θέλει λίγα δευτερόλεπτα

Ξεκινώντας, λοιπόν, το όλο ταξίδι «πίσω στις ρίζες» θα συναντήσεις το cargo style. Ξέρω ότι έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου την cargo αισθητική με το αγαπημένο cargo παντελόνι, αλλά τα νέα που θα σε κάνουν πολύ-πολύ χαρούμενη, δίνοντας σου και άλλες εναλλακτικές, θα έρθουν να σου πω ότι το cargo style έχει περάσει και σε φούστες αλλά και στα jackets. Οι μεγάλες εξωτερικές τσέπες, ραμμένες σε οποιοδήποτε σημείο, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της cargo αισθητικής, οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις το αγαπημένο σου item.

Cargo style: Τα τέσσερα διαφορετικά κομμάτια που αξίζει να δοκιμάσεις.

Cargo pants: Κλασικά και αγαπημένα. Ένα wide leg, cargo παντελόνι σε basic απόχρωση είναι ιδανικό. Το χακί, το μπεζ και το λευκό είναι η δική μου επιλογή, εκτός από το cargo denim, που μπαίνει πάντα στην κορυφή.

1675854630936-633195820-cargo_style-(9).jpg
cargo_style-(2).jpg

Cargo ολόσωμη φόρμα: Είναι σίγουρα ένα πιο απαιτητικό κομμάτι, αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσης, έχεις το σημαντικό πλεονέκτημα μια ολόσωμης φόρμας, ότι δεν χρειάζεσαι δηλαδή να ασχοληθείς καθόλου με το styling. Έχει την ψήφο εμπιστοσύνης μας.

cargo_style-(8).jpg
cargo_style-(1).jpg

Cargo φούστα: Η συγκριμένη φούστα είναι συνήθως maxi, οπότε έχεις ένα ακόμη θετικό στο θέμα της άνεσης. Μία cargo φούστα είναι το καλύτερο ταίρι για τις μπότες σου και με ένα maxi παλτό από πάνω μπορεί να απογειώσει το Y2K style.

cargo_style-(5).jpg
cargo_style-(6).jpg

Cargo jacket: Τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι ένα μπουφάν με μεγάλες εξωτερικές τσέπες, που κάνει και λίγο military. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από athleisure αλλά και από ένα πιο ιδιαίτερο look.

cargo_style-(4).jpg