Τι ικανοποιεί τις γυναίκες περισσότερο;

Τι ικανοποιεί τις γυναίκες περισσότερο;

Πρόσφατη έρευνα κατατάσσει τις τσάντες στην νούμερο ένα θέση της λίστας με τα αντικείμενα που η αγορά τους ικανοποιεί τις γυναίκες.

Θυμάστε τη Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw στο «Sex & The City» και το αρρωστημένο πάθος της για τα παπούτσια; Φαίνεται πως η μόδα των παπουτσιών πέρασε. Ήρθε η ώρα να αναφωνήσουμε ζήτω οι τσάντες.

Μια πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 2000 γυναίκες έδειξε πως το αντικείμενο απ' το οποίο οι γυναίκες παίρνουν περισσότερη ικανοποίηση αγοράζοντάς το είναι οι τσάντες με τα παπούτσια να έρχονται στη δεύτερη θέση και τα καλοκαιρινά φορέματα, τα εισιτήρια συναυλιών, τα jeans, τα κοσμήματα και τα προϊόντα μακιγιάζ να ακολουθούν.

Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα μία στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσε να αγοράσει μια ωραία τσάντα απ' ότι παπούτσια, ενώ τώρα σε σχέση με πέντε χρόνια πριν το ασθενές φύλο παίρνει περισσότερη απόλαυση από τις αγορές του, καθώς είναι πιο προσεκτικό με τα χρήματα που ξοδεύει (προφανώς ένεκα κρίσης).

Οπότε τώρα μπορούμε να δικαιολογήσουμε και τη Victoria Beckham που έχει την Hermès Birkin τσάντα σχεδόν σε όλα τα χρώματα. Είναι θέμα ικανοποίησης.