Δείτε φωτογραφίες από τα κοστούμια των Viktor & Rolf για την όπερα-φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό

Δείτε φωτογραφίες από τα κοστούμια των Viktor & Rolf  για την όπερα-φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό

Το νέο project του σπουδαίου σχεδιαστικού διδύμου.

Μερικές μέρες πριν πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο μία όπερα-φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, της οποίας τα κοστούμια είχαν ειδικά ανατεθεί να σχεδιάζονται από το ταλαντούχο δίδυμο των Viktor&Rolf.

Η όπερα Grace for Grace (Τιμή στην Γκρέις) η οποία γίνεται προς τιμή της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό, είναι ένα γεγονός το οποίο οργανώνεται από την Montblanc με αφορμή την παγκόσμια παρουσίαση της συλλογής υψηλής ωρολογοποιίας, κοσμημάτων και γραφικής ύλης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της πριγκίπισσας Γκρέις.

Το έργο, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι Diana Damrau, Gillian Murphy και άλλοι, σκηνοθέτησε ο προσωπικός φίλος και συνεργάτης των Viktor&Rolf Robert Wilson, με τον οποίο το δίδυμο συνεργάστηκε το 2009 στην όπερα Der Freischutz, στο Baden-Baden της Γερμανίας.

Στο δείπνο που ακολούθησε στο Hotel de Paris, πέραν από τους Viktor&Rolf παρευρέθησαν και ο Πρίγκιπας του Μονακό με την Πριγκίπισσα Καρολίνα, καθώς και μια μεγάλη λίστα επωνύμων όπως οι Naomi Watts, Claudia Schiffer, Rosario Dawson, Daryl Hannah, Olivia Palermo, Emmanuelle Béart, Elsa Pataky και άλλοι.

DPG Network