Fashion Trend: ρώσικη ρουλέτα

Fashion Trend: ρώσικη ρουλέτα

Το κρύο της Αγίας Πετρούπολης μπαίνει με δύναμη στην ντουλάπα.

Αποδίδοντας φόρο τιμής στς ρώσικες στέπες, στο υπερβολικό κρύο και στη γοητεία της παλιάς αυτοκρατορίας, οι φετινές κολεξιόν παρουσιάζουν πολλές γούνες, χοντρές κάπες και μια παγωμένη αλλά ταυτόχρονα ζεστή αισθητική.

Το total κόκκινο σύνολο από Betty Jackson με το γούνινο jacket. To υπέροχο γούνινο παλτό από Cacharel που δανείζεται στοιχεία από το 70s trend καθώς και από το trend της μπαλαρίνας που σάρωσε τους τελευταίους μήνες. Τα παλτό από Ermanno Scervino με τις γούνινες λεπτομέρειες στους γιακάδες και τις αποχρώσεις που απεικονίζουν όλον τον πάγο πάνω τους. Τα γούνινα jackets από Just Cavalli ταιριασμένα με κομμάτια σε πουά ή ριγέ. Τα μακριά υπέρζεστα παλτό από Pringle of Scotland δεμένα άψογα με μακριές μπότες. Τα χαριτωμένα γούνινα jackets από Etro σεταρισμένα με print παντελόνες και nude makeup.

Στα αξεσουάρ συγκαταλέγονται οι γούνινες μπότες από Miu Miu και Blumarine, τα καπέλα από Borsalino, το clutch από Bulgari, τα κοσμήματα από Chanel. Η Ρώσικη αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και αγκαλιάζει τη φετινή σεζόν, που παίρνει το πιο ζεστό της χρώμα.