Αυτό είναι το καλύτερο νέο μοντέλο

Αυτό είναι το καλύτερο νέο μοντέλο

Το πρόσωπο αυτό έχει ήδη κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες.

Η Lara Mullen περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες την περασμένη εβδομάδα, τέσσερις μόνο εβδομάδες αφού ανακαλύφθηκε από τους ειδήμονες του modelling. Όπως και στις περισσότερες ιστορίες των celeb μοντέλων, και η Mullen ανακαλύφθηκε όταν ζήτησε από κάποιον να τη βγάλει φωτογραφία στη διάρκεια μιας συναυλίας.. ο διευθυντής του agency "Premier Models" Anthony Gordon της πρότεινε να γίνει μοντέλο και κατευθείαν η πορεία άναψε πράσινο φως.

"Η Lara τράβηξε την προσοχή μου κατευθείαν", είπε ο Gordon, "Υπέθεσα ότι ήταν ήδη μοντέλο γιατί έδειχνε πολύ κομψή και ραφινάτη... ο συνδυασμός του δυναμισμού και της φυσικής χάρης που διαθέτει την κάνει πολύ ευέλικτη. Είναι ένας πραγματικός χαμελαίοντας στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να κάνει", συμπλήρωσε.

Αφού έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του οίκου Alexander Wang, η 17χρονη έγινε αγαπημένη στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό της έχει εμφανίσεις στο πλευρό των Jonathan Saunders, Richard Nicoll, Topshop Unique, Acne και βέβαια της Prada. Στο πρόσωπο θυμίζει λίγο το ανδρόγυνο ύφος και την αριστοκρατικότητα της Stella Tennant και οι απανταχού fashionistas την έχουν ήδη κηρύξει ως το νέο τους αγαπημένο μοντέλο.