Tα πιο funky πέδιλα της σεζόν έχουν την υπογραφή, όχι ενός, αλλά δυο αγαπημένων, ελληνικών brands

Tα πιο funky πέδιλα της σεζόν έχουν την υπογραφή, όχι ενός, αλλά δυο αγαπημένων, ελληνικών brands

WE ARE και SANDALISTA ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα must have παπούτσια του φετινού καλοκαιριού.

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι σκέψεις, νέες ιδέες, όραμα, δημιουργικές ανησυχίες! Και είναι ακόμα πιο ωραίο να τα μοιράζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, σε εκτιμούν και μπορούν να σε καταλάβουν.

Έτσι και έγινε με δύο νέα Ελληνικά brands που αποφάσισαν ότι θα ήταν πολύ ωραίο να ενώσουν τις "δυνάμεις" τους και να "μοιραστούν" τη δημιουργικότητα τους.

WEARE_SS23_0991_ananas_01.jpg

Πρόκειται για το brand ready-to-wear ενδυμάτων WE ARE και το brand χειροποίητων υποδημάτων SANDALISTA. Η Καλλιόπη και ο Πέτρος, τα δύο αδέρφια πίσω από τη WE ARE, συνάντησαν τη Σταυρούλα, το Βασίλη και τον Κλέαρχο, τα επίσης αδέρφια πίσω από τη SANDALISTA, και ανακάλυψαν πόσα κοινά έχουν ως brands και φιλοσοφία.

Aυτά τα ελληνικά σανδάλια σε «οδηγούν» με στυλ στις διακοπές σου

Η WE ARE έντυσε με τα ιδιαίτερα πολύχρωμα patterns της τα εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα υποδήματα της SANDALISTA και μαζί δημιούργησαν 11 ζευγάρια για να ολοκληρώσουν κάθε περίσταση του φετινού σας καλοκαιριού.

WE ARE: Ένα ελληνικό brand δημιούργησε μία συλλογή βγαλμένη από twisted παραμύθια

WEARE_SS23_0991_cactus_pink_01.jpg

Όλα τα υποδήματα είναι 100% χειροποίητα και ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους πραγματοποιείται στην Ελλάδα από έμπειρους τεχνίτες. Είναι κατασκευασμένα από γνήσιο ελληνικό δέρμα κορυφαίας ποιότητας χωρίς πρόσθετες χημικές επεξεργασίες. Κάθε ζευγάρι είναι συσκευασμένο σε υψηλής ποιότητας custom made οικολογικό χάρτινο κουτί. Αποτελεί ένα εντυπωσιακό μέσο αποθήκευσης των υποδημάτων μας αλλά μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους. Η συγκεκριμένη συσκευασία που επιλέξαμε έχει πιστοποίηση Ά Ύλης FSC, που επιβεβαιώνει ότι η διαχείριση του δάσους γίνεται με τρόπο που διατηρεί την βιολογική ποικιλότητα του ώστε να μην επιβαρύνεται περισσότερο το περιβάλλον, και επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Ιnfo: Μπορείς να τα βρεις στο eshop της WE ARE - www.wearedesign.gr , στο eshop της SANDALISTA - www.sandalista.gr και στο φυσικό της κατάστημα Αιμ.Βεάκη 64, Περιστέρι καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.