WE ARE: Ένα ελληνικό brand δημιούργησε μία συλλογή βγαλμένη από twisted παραμύθια

Διονυσία Καλαποθαράκου
WE ARE: Ένα ελληνικό brand δημιούργησε μία συλλογή βγαλμένη από twisted παραμύθια

Τι θα γινόταν αν η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε floral φορέματα με Peter Pan collars και αν η Xάιντι αγαπούσε τα καρό, oversized παλτό; To ελληνικό label «WE ARE» απαντάει σε όλους αυτούς τους σουρεαλιστικούς προβληματισμούς μέσα από μία παραμυθένια collection #diplis.

Mε την έκφραση «μια φορά και έναν καιρό» δεν αρχίζουν μόνο τα παραμύθια αλλά και η περιγραφή μίας νέας, χειμερινής συλλογής ρούχων με τίτλο «Βedtime Stories». Δεν αναφερόμαστε στο εμβληματικό άλμπουμ της Madonna που κυκλοφόρησε το 1994, αλλά σε αυτό που λέει το όνομά της: σε ρούχα βγαλμένα από τις ιστορίες που μας διάβαζαν όταν ήμασταν μικρές και πέφταμε στο κρεββάτι για να κοιμηθούμε.


https://www.instagram.com/p/CVzu9n2IWcX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η WE ARE ντύνει τον φετινό μας χειμώνα με ρούχα ονειρικά αλλά και 100% καθημερινά (θα δεις στην gallery παρακάτω μέρος της συλλογής). Ρούχα εμπνευσμένα από ιστορίες με δράκους μύθους και κλασσικά παραμύθια σχετικά με μαγικά βασίλεια, πριγκίπισσες, νεράϊδες, πύργους, νάνους, μάγισσες, γίγαντες, γοργόνες και ιππότες επάνω στα λευκά τους άλογα.

Creators talk

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια συλλογή που θα προκαλεί αυτή την αίσθηση της οικείας χειμωνιάτικης ζεστασιάς και να μας κάνει να ονειρευόμαστε μαγικούς κόσμους όπου όλα είναι πιθανά», μας λένε ο Πέτρος και η Καλλιόπη Πετροζέλη, τα δύο αδέρφια που κρύβονται πίσω από αυτό το πλουραλιστικό, ελληνικό brand.

ti na foreseis to fthinopwro otan kanei zesti

Τι να φορέσεις τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου; Αυτά τα 10 σύνολα θα σου λύσουν την απορία

Υφές ζεστές αλλά και γυαλιστερές , γραμμές άνετες αλλά και κομψές, χαρακτηρίζουν μία συλλογή που θα μας συνοδεύσει στο δικό μας χειμωνιάτικο παραμύθι. Nerdy cardigans, εμπριμέ midi φούστες, αέρινα floral φορέματα σε 70s, mini style, αλλά και ντραπέ κομμάτια βγαλμένα από τις πιο ένδοξες σελίδες της funky, fashion σκηνής του ’80 έρχονται να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη, ultra stylish χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Copy of DSC4239

«Είμαστε αυτό που επιλέγουμε να είμαστε και να θυμάστε ότι στο τέλος πάντα 'ζούν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα'», λένε χαρακτηριστικά οι δημιουργοί των WE ARE και εμείς σβήνουμε το φως, φοράμε την αγαπημένη μας πλεκτή ζακέτα και ξεσκονίζουμε και πάλι τη «Χιονάτη και τους 7 νάνους». Το «happy end», άλλωστε, αξίζει και στο στυλ μας, όχι μόνο στα βιβλία μας.

to pio fashionable kaskol

Baby it’s cold outside: Το πιο fashionable κασκόλ της σεζόν θα ολοκληρώσει τις cozy εμφανίσεις σου