H πιο πολυσυζητημένη πτώση του Milan fashion week

H πιο πολυσυζητημένη πτώση του Milan fashion week

H Lindsey Wixson είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου μετά την πτώση της στο show του Versace.

Πως μπορείς να νιώθεις όταν είσαι το πρόσωπο που ανοίγεις ένα show και στην δεύτερη εμφάνισή σου πέφτεις θεαματικά πάνω στην πασαρέλα; Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η δεκαεπτάχρονη Lindsey Wixson που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή μάλλον καλύτερα των ψηλοτάκουνών της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανοιξιάτικης συλλογής του οίκου Versace στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Η Lindsey άνοιξε περήφανα το show φορώντας ένα κοντό Versace φόρεμα, όμως στην δεύτερη εμφάνισή της έπεσε κατά την έξοδό της από την πασαρέλα. Μπορεί να το αντιμετώπισε σαν επαγγελματίας μοντέλο, όμως παρόλα αυτά η πτώση αυτή ίσως της στοιχίσει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Βλέπετε, από τη μια η μικρή με τα έντονα χείλια και το κενό στα δόντια τουίταρε πως τραυμάτισε τον αστράγαλό της, οπότε ίσως δεν τα καταφέρει στο fashion week του Παρισιού που μόλις ξεκίνησε και από την άλλη απόκτησε το πρώτο κοκκινάδι στο βιογραφικό της. Μην ξεχνάτε πως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όσο γρήγορα μπορεί ένα κορίτσι να καθιερωθεί στο modeling, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί από την επόμενη newcomer.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη ατυχία για τη Lin που ούτε ένα χρόνο πριν είχε αποχωρήσει από την παριζιάνικη εβδομάδα μόδας λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε μακιγιάζ. Μήπως την μάτιασαν;

Δείτε το βίντεο με την πτώση της Lindsey Wixson στο show του Versace.