Η νέα συλλογή της Peace + Chaos θέλει να συνδέσει το στυλ με το πνεύμα μας

Η νέα συλλογή της Peace + Chaos θέλει να συνδέσει το στυλ με το πνεύμα μας

Και τα καταφέρνει προάγοντας την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκεφτόμαστε και σε αυτό που δείχνουμε προς τα έξω.

«Η συλλογή για Άνοιξη-Καλοκαίρι 23, REFINED FREQUENCY, της Peace + Chaos εκφράζει τη σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό, το κεκτημένο σημείο επίγνωσης και χαρακτηρίζεται από την απομάκρυνση κάθε περιττού. Συνυφασμένη με προοδευτικές ιδεολογίες, αποπνέει ηρεμία και αυθεντικότητα, ενώ εκπέμπει γνήσια θετική ενέργεια και παρουσιάζει το όραμά της μέσω χαρακτηριστικών συμβόλων, σαγηνευτικών χρωμάτων και μοναδικής φόρμας κομμάτια. Η εξέλιξη είναι ατέρμονη, ορίζοντας κώδικες και διαμορφώνοντας νοοτροπίες, χρησιμοποιώντας ένα ρυθμό που της αποδίδεται ξεκάθαρα, με οδηγό τη διαίσθηση», εξηγεί το δημιουργικό team της Peace+Chaos που και με αυτή τη συλλογή για το φετινό καλοκαίρι θέλει να αφίσει το στίγμα της στο χώρο της σύγχρονης μόδας.

https://www.instagram.com/p/CsjcMCdIIir

Tα χαρακτηριστικά multicolour μοτίβα της με τα γεωμετρικά, abstract σχέδια γίνονται wrap φούστες, sexy mini dresses, φορέματα με cut outs και φυσικά συνδυάζονται ιδανικά με μονόχρωμα πουκάμισα και edgy tops. H «ηρεμία και το χάος», οι δύο αντιδιαμετρικά αντίθετες συναισθηματικές καταστάσεις, αποτυπώνονται όχι μόνο στο όνομα του brand αλλά και στον τρόπο που τα ρούχα κάνουν matching το ένα με το άλλο. Τα κομμάτια της Peace + Chaos κουβαλούν μία διαχρονικότητα πίσω από τη μοντέρνα αισθητική τους γιατί το καθένα από αυτά μπορεί να κάνει statement και να λειτουργήσει ως κομμάτι – κλειδί για κάθε ενημερωμένο, καλοκαιρινό outfit μας. Το «mix and match» δεν είναι μόνο στυλ ντυσίματος, είναι και φιλοσοφία ζωής και φέρνει την ισορροπία στην κάθε στιγμή μας.

About the Brand

"Peace + Chaos = Nefeli + Dimitris. Εξίσωση αυθεντικού στυλ + εξέλιξης ως στάση ζωής. Συγκερασμός πνεύματος + συναισθήματος. Ισορροπία + Δύναμη. Στην καρδιά αυτού του εμπνευσμένου marque de mode βρίσκεται ένα ζευγάρι του οποίου η επαγγελματική και η προσωπική ζωή είναι αλληλένδετες. Το όραμά τους συνδέεται δημιουργικά, διαμορφώνοντας το κοινό τους μονοπάτι. Η φιλοσοφία τους: «Μείνε προσγειωμένος + πιστός στον αυθεντικό σου εαυτό». Η Peace + Chaos, ως brand, εκφράζει τη δύναμη των αντίθετων ενεργειών, των αντιφάσεων, που όμως δημιουργούν την τέλεια συμβιωτική ισορροπία."