Αυτές οι ελληνικές τσάντες είναι ο ορισμός της effortless κομψότητας

Αυτές οι ελληνικές τσάντες είναι ο ορισμός της effortless κομψότητας

Kαι οι αγαπημένες των celebrities.

Οι αγαπημένες τσάντες των celebrities και των influencers – τις έχουμε δει στην Μπέτυ Μαγγίρα, την Έλενα Χριστοπούλου, Ρούλα Ρέβη κ.α- έρχονται και αυτό το καλοκαίρι σε μία συλλογή – ύμνος στην διαχρονικότητα και στο timeless chic.

Σε κάθε Holy Bag θα παρατηρήσεις τον υπέροχο δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ του δέρματος και της ψάθας που σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των γήινων καλοκαιρινών αποχρώσεων (ταμπά, cognac, μπεζ της άμμου, μαύρο) μας κάνει να σκεφτούμε αυθόρμητα τις συνδυασμούς που θα μπορούμε να κάνουμε και τα μέρη που θα τις κρατήσουμε.

https://www.instagram.com/reel/CuoN3mwKfSh/

Η minimal αισθητική και οι λεπτομέρειες που κερδίζουν στα σημεία, έχουν φέρει τις Holy Bags πρώτες στη λίστα μας με τα αγαπημένα μας brands και όχι άδικα. Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι κάθε τσάντα είναι μοναδική, εφόσον κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες στο χέρι.

Roula-Revi_The-Holy-Bag1.jpg

Συνδυάζονται με όλα τα summerish σύνολά σου, με αέρινα φορέματα και matching sets αλλά και με tailored looks που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αλλά και στις after office εμφανίσεις σου. Διάλεξε μία σε μεσαίο μέγεθος και κάνε statement όλη την ημέρα όπου και να πας, ό,τι και αν κάνεις.