Ένα νέο, ελληνικό, fashion brand δίνει τον δικό του ορισμό στο minimal style

Ένα νέο, ελληνικό, fashion brand δίνει τον δικό του ορισμό στο minimal style

Oνομάζεται LIMN, υιοθετεί τις αρχές της slow fashion και προτείνει για τη νέα σεζόν όλα τα key-pieces που χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα.

Το LIMN είναι ένα brand που υποστηρίζει την απλότητα χωρίς να είναι καθόλου, μα καθόλου απλοϊκό. Ιδρύθηκε από τη Μαριτίνα Παπασάββα στο Λονδίνο και η φιλοσοφία του βασίζεται στον μινιμαλισμό και την αφηρημένη τέχνη, στον χρυσό, fashion κανόνα του «less is more». Aποτελείται από εύχρηστα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δίνει έμφαση στη slow fashion, αφού το όραμα της Creative Direction είναι να αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας με sophisticated σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CvNJozNIVf8/

Το LIMN είναι ένα fashion brand, το οποίο δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που αναζητούν την ομορφιά στις minimal γραμμές, μακριά από περίπλοκα μοτίβα και extravagant σχέδια. Για εκείνες που αντιλαμβάνονται την αξία που έχουν οι ανόργανες φόρμες της φύσης, αλλά δεν παραβλέπουν και την οργανική γοητεία της τέχνης. Με την εκκίνηση της νέας σεζόν, το LIMN παρουσιάζει την πρώτη συλλογή του, το οποίο επαναπροσδιορίζει την ουσία του μινιμαλισμού. Με έμφαση στο σύγχρονο design και δέσμευση στη slow fashion, το LIMN δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να εκφράσουν την προσωπικότητά τους με άνεση, μέσα από μια σειρά από κομμάτια-κλειδιά που είναι ευπροσάρμοστα και προσεγμένα -ξεπερνώντας τα όρια που βάζει η εποχικότητα στα ρούχα.

Η debut συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από άνετα και ταυτόχρονα κομψά κομμάτια, όπως μια κομψή σατέν φούστα σε cream, εντυπωσιακά midi φορέματα σε navy και dusty pink, chic satin παντελόνια σε navy και cream, ένα oversized blazer που ενισχύει την αυτοπεποίθηση, ένα μοντέρνο office παντελόνι με λεπτή σχισμή στο πλάι, ένα άνετο cropped blazer σε off-white, ένα refreshing midi φόρεμα σε πράσινο, και ένα bold one-shoulder top σε navy και cream.

https://www.instagram.com/reel/CsJSUnMol5r/

Η παραγωγή του brand πραγματοποιείται στην Αθήνα, όπου ειδικευμένοι artisans δίνουν ζωή στα σχέδια, προσδίδοντας σε κάθε κομμάτι εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθώντας τις βασικές αρχές της βιώσιμης μόδας. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και εκεί βρίσκεται και η υψηλή αισθητική, αλλά και οι πιο fashionable εμφανίσεις μας.