Ένα νέο, ελληνικό brand κοσμημάτων κάνει «τα όνειρα» πραγματικότητα

Ένα νέο, ελληνικό brand κοσμημάτων κάνει «τα όνειρα» πραγματικότητα

Ονομάζεται «NEIROMAI», λέξη που βγαίνει από το «ονειρεύομαι» και δημιουργεί τα πιο artistic επιχρυσωμένα και επιπλατινωμένα κοσμήματα.

‘Ενα νέο jewellery brand με Art Deco επιρροές και ειδικότερα από το υπορεύμα της Streamline Moderne, έρχεται να φέρει ανανεωτικό αέρα στα αξεσουάρ της επόμενης σεζόν. Για να κάνουμε ένα καθωσπρέπει intro στις artistic αναφορές του ελληνικού label «ΝΕΙROMAI» πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι η «Streamline Moderne». Eίναι ένα διεθνές στυλ αρχιτεκτονικής και design που εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1930. Εμπνευσμένο από την αεροδυναμική σχεδίαση, έδωσε έμφαση στις καμπύλες φόρμες, τις μακριές οριζόντιες γραμμές και στα navy στοιχεία. Στον βιομηχανικό σχεδιασμό, χρησιμοποιήθηκε σε σιδηροδρομικές ατμομηχανές, τηλέφωνα, λεωφορεία, συσκευές οικιακής χρήσης και έδωσε ένα twist κομψότητας και νεωτερικότητας σε διάφορα λειτουργικά αντικείμενα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/reel/CmPWOGUuk32/

Στη Γαλλία, ονομαζόταν «style paquebot» και επηρεάστηκε από το σχεδιασμό του πολυτελούς υπερωκεάνιου πλοίου SS Normandie, που ναυπηγήθηκε το 1932. Και η αλήθεια είναι πως παρατηρώντας προσεχτικά τα τελειώματα των μενταγιόν, τις ραβδώσεις των σκουλαρικιών και τις λεπτομέρειες σε βραχιόλια και δαχτυλίδια, το μεγαλοπρεπές ναυτικό στυλ είναι διάχυτο. Το ίδιο και οι classy αρχαιοελληνικές επιρροές που αναδύονται μέσα από τη σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση των «NEIROMAI».

059.jpg

«Ονείρομαι, νείρομαι, ονειρεύομαι»: ένα όνομα dreamy όσο και τα ίδια τα κοσμήματα. Φοριούνται ιδανικά σε layering (πολλά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια μαζί σε διαφορετικά μεγέθη) και είναι ασημένια επιχρυσωμένα με 18k & επιπλατινωμένα, όλα κατασκευασμένα αποκλειστικά σε Αθηναϊκά εργαστήρια.

To μοναδικό τους design αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο απλά, καθημερινά μας σύνολα και δίνει άλλη προοπτική στο casual dressing. Το ίδιο ισχύει και για τα βραδινά looks με τα σωστά κοσμήματα γίνονται «ονειρεμένα». Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Info: Τα NEIROMAI είναι διαθέσιμα στο Attica City Link στον 4ο όροφο στο A Jewel Made in Greece, Greek Designers Golden Hall & σε επιλεγμένα concept stores σε νησιά