ALÛSTRE: Το νέο luxury beauty brand έφτασε στο νησί της Μυκόνου και εμείς βρεθήκαμε στα εγκαίνια

Ναταλία Κατσακιώρη
ALÛSTRE: Το νέο luxury beauty brand έφτασε στο νησί της Μυκόνου και εμείς βρεθήκαμε στα εγκαίνια
PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

Βρεθήκαμε στη Μύκονο στο εγκαίνια του νέου flagship store του πιο λαμπερού και sparkly beauty brand.

Η πρόσκληση της Alûstre ήρθε λίγο πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για διακοπές. Και οι διακοπές κάθε γυναίκας έχουν ως βασικό προαπαιτούμενο και τη βαλίτσα των διακοπών μας, που τις τελευταίες σεζόν έχει πάρει τη μορφή ιεροτελεστίας. Η beauty bag μας μάλιστα είναι σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι της, αφού τις ημέρες που θα είμαστε δίπλα στη θάλασσα, έχουμε μια παραπάνω ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε όμορφα. Κάναμε πράγματα, λοιπόν, και βρεθήκαμε στη Μύκονο, στα εγκαίνια του flagship store της Alûstre, για να μυηθούμε στο μαγικό, sparkly, luxurious σύμπαν της.

1691055044282.jpg

Το νέο luxury beauty brand έφτασε στο νησί της Μυκόνου.

Μετά από λίγες ώρες χαλάρωσης και αφού λάβαμε ως δώρο την πιο ολοκληρωμένη beach bag από την Alûstre κατευθυνθήκαμε στην πανέμορφη χώρα της Μυκόνου, όπου μας περίμενε το νέο flagship store του brand, που έχει ανοίξει εδώ και μόλις λίγες εβδομάδες για το διεθνές κοινό του νησιού. Η boutique είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον του νησιού, αφού η εξαιρετική ομάδα της εταιρίας επισκέφθηκε πολλές φορές το νησί, προκειμένου να πάρει έμπνευση και να σχεδιάσει ένα κατάστημα που να αντανακλά την αύρα της Μεσογείου. Και το πέτυχε στο απόλυτο. Καθαρές γραμμές, οικειότητα και μια σειρά από εκπληκτικά προϊόντα σε περιμένουν να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης.

JSPH1903.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

Εκτός από τα ίδια τα Alûstre products, δηλαδή τα μοναδικά τους βερνίκια, τα αρώματα και τα προϊόντα περιποίησης που μπορείς να δοκιμάσεις και να αποκτήσεις, στη νέα boutique έχει κανείς την ευκαιρία να μυηθεί στη μοναδική τεχνολογία των diamond infused προϊόντων. Το μοναδικό concept της Alûstre έρχεται να φέρει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των διαμαντιών στα beauty products και να μας χαρίσει μια μοναδική λαμπερή εμπειρία περιποίησης. Όλα τα προϊόντα είναι vegan, με φυσικά συστατικά και sustainable packaging, καθώς απευθύνονται στον καταναλωτή που θέλει να απολαμβάνει την μέγιστη ποιότητα, σε φόρμουλες φιλικές προς το περιβάλλον.

JSPH1972.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

JOSEPH ALEXIADIS

Το πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε ήταν φυσικά τα μαγικά βερνίκια της Alûstre. Τα προϊόντα νυχιών δημιουργούνται με την τεχνολογία Alûstre DiamondInfused™ για κορυφαία απόδοση, χρώματα που λάμπουν και περιποίηση πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Τα βερνίκια ξεχωρίζουν για τη φανταστική και εύκολη εφαρμογή τους, αλλά και για τη διάρκεια, αφού τα συστατικά των διαμαντιών τα κάνουν εξαιρετικά ανθεκτικά. Έτσι η κάθε γυναίκα μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανανεώσει μόνη της το μανικιούρ της, απολαμβάνοντας το λαμπερό χρώμα στα νύχια της για εβδομάδες. Στη Μύκονο θα μπορέσετε να δείτε από κοντά την τεράστια ποικιλία χρωμάτων της σειράς και να απολαύσετε ένα manicure treatment μέσα στο ίδιο το κατάστημα από το προσωπικό, που θα σας περιμένει για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

1691163924114-1013077-alustre00247.jpg

Στα εγκαίνια είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και τη limited edition σειρά από βερνίκια νυχιών «Shades of Mykonos», η οποία αποτυπώνει όλες τις πτυχές του νησιού με πέντε χρώματα εμπνευσμένα από την μαγεία του κυκλαδίτικου τοπίου. Το λαμπερό ροδακινί top coat, το νησιώτικο μπλε, το αστραφτερό μπρονζέ, το ζωηρό κοραλλί και το πλούσιο ματζέντα βερνίκι νυχιών, αποτελούν έμπνευσή σας για τα πιο ξεχωριστά σχέδια στα νύχια.

JSPH1834.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

JOSEPH ALEXIADIS

Μετά το μανικιούρ μας περάσαμε στο corner των αρωμάτων, όπου δοκιμάσαμε τα μοναδικά αρώματα της πρώτης σειράς της Alûstre. Ένα μοναδικό ταξίδι σε σπάνιους συνδυασμούς αρωμάτων, με διαφορετικές νότες που παντρεύονται σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αξίζει να τα δοκιμάσεις όλα, αν και δύσκολα θα καταλήξεις μόνο σε ένα αγαπημένο. Το προσωπικό της boutique είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να βρείτε μαζί το κατάλληλο άρωμα.

alustre00188.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

Και καθώς εμείς απολαμβάναμε μία μαγευτική beauty εμπειρία, κάπου εκεί εμφανίστηκε και το πρώτο μπουκάλι σαμπάνιας που μας προετοίμασε για το κόψιμο της κορδέλας και την έναρξη του πιο λαμπερού event, που δεν έμεινε μόνο στο χώρο του καταστήματος, αλλά μεταφέρθηκε και σε ένα private dinner με ένα ειδικά σχεδιασμένο menu by Alûstre και πέντε διαφορετικά cocktails, που εμπνεύστηκαν από το μοναδικά χρώματα της «Shades Of Mykonos» collection.

JSPH2147.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

JOSEPH ALEXIADIS

Κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ταξιδιού με την Alûstre δεν γνωρίσαμε μόνο ένα νέο beauty brand, που σύντομα θα γίνει talk of the town, αλλά γνωρίσαμε μια ολόκληρη φιλοσοφία, μια μοναδική ιδέα που πηγάζει από τους ανθρώπους της. Ο CEO της Alûstre, Hans Hornemann, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά, επέμεινε σε δύο βασικές αρχές που έχτισαν αυτό το beauty brand και τον κάνουν να είναι σίγουρος για την επιτυχία του: την ποιότητα των προϊόντων και τους ανθρώπους της. Πίσω από την Alûstre κρύβεται ένα μοναδικό mindset γεμάτο αγάπη για την ομορφιά και τον ίδιο τον άνθρωπο, που στόχο του έχει να ενισχύσει τη διαφορετικότητα και να χαρίσει σε κάθε γυναίκα ένα μοναδικό beauty experience ακόμη και στο σπίτι της. Και έχοντας την τύχη να δοκιμάσω τα προϊόντα της, μπορώ να πω ότι τα έχει καταφέρει.

JSPH2979.jpg

PHOTO CREDITS: JOSEPH ALEXIADIS

JOSEPH ALEXIADIS