Τρία καλοκαιρινά fashion tips που ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου -Για looks που εντυπωσιάζουν

Ναταλία Κατσακιώρη
Τρία καλοκαιρινά fashion tips που ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου -Για looks που εντυπωσιάζουν

Όλα τα μικρά κόλπα που χρησιμοποιεί η Αθηνά Οικονομάκου για τα polished καλοκαιρινά της σύνολα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στο ελληνικό Instagram και παρόλο που προέρχεται από το χώρο της υποκριτικής έχει δημιουργήσει και το δικό της fashion brand με κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα. Και το προφίλ της στο Instagram είναι ένας λογαριασμός που συγκεντρώνει πολλά σχόλια και άλλες τόσες ερωτήσεις για το items που φοράει κάθε φορά η Αθηνά. Είναι μια κανονική influencer λοιπόν, οπότε τα looks της είναι πάντα μια ωραία έμπνευση. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που η Αθηνά κάνει τις διακοπές της στα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και μας δίνει υπέροχες προτάσεις για day and night looks.

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρία αγαπημένα της μπικίνι έχουν τα πιο λαμπερά χρώματα και την ίδια γραμμή

https://www.instagram.com/reel/Cs6qGkyA6E2/

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα τρία styling tricks που ακολουθεί η Αθηνά και έχει πάντα τα καλύτερα σχόλια. Μπορείς να τα αντιγράψεις και εσύ!

Τα 3 tips της Αθηνάς Οικονομάκου για τέλεια καλοκαιρινά looks:

Total color: Ολόμαυρο ή ολόλευκο. Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα. Ένα μονόχρωμο look δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει. Ειδικά το καλοκαίρι που το λευκό και το μαύρο είναι ένα από τα βασικά χρώματα που θα δεις στα μαγιό μας, και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μονόχρωμα looks και στην παραλία. Όπως το παρακάτω beach outfit της Αθηνάς.

athina_oikonomakou-(8).jpg

Slip dress: Ή φόρεμα νυχτικό. Είναι must και θα στο πω ξανά και ξανά, μέχρι επιτέλους να με ακούσεις και να επενδύσεις σε ένα slip dress σε ότι χρώμα σου αρέσει. Εδώ η Αθηνά βρήκε το τέλειο pastel maxi slip dress με ντραπέ σχέδιο στο στήθος και λεπτές τιράντες που δένουν πίσω από το λαιμό της. Το θετικό με το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ότι πρόκειται για ένα ρούχο passé par tout, το οποίο φοριέται από το πρωί για μια casual chic εμφάνιση, μέχρι και το βράδυ με λαμπερά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα.

athina_oikonomakou-(1).jpg

Statement αξεσουάρ: Τεράστια γυαλιά ηλίου από γνωστούς οίκους, ψάθινα καπέλα, λαμπερά κοσμήματα όπως body chains και αλυσίδες για τα πόδια είναι μόνο κάποια από τα ξεχωριστά αξεσουάρ που η Αθηνά χρησιμοποιεί για να αναεβάσει την ένταση στα σύνολά της. Αντέγραψε τα styling tricks της Αθηνάς τώρα!

athina_oikonomakou-(7).jpg