Οι κορυφαίες τάσεις που θα φέρουν την ανανέωση στις εμφανίσεις σας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι κορυφαίες τάσεις που θα φέρουν την ανανέωση στις εμφανίσεις σας
Photo credit: DIMITRIS SKORDAS

Το φθινόπωρο δεν είναι άλλη μία μεταβατική περίοδος, ανάμεσα στις τέσσερις εποχές, αλλά ένα πολύ σημαντικό σημείο, κατά τη διάρκεια του οποίου αλλάζουμε την γκαρνταρόμπα μας από καλοκαιρινή σε χειμερινή.

Διότι τα trends του φθινοπώρου είναι αυτά που δίνουν τον παλμό, σηματοδοτώντας το τι θα φορέσουμε μέσα στον χειμώνα που έρχεται.

Picture2.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να περάσεις και εσύ μια υπέροχη ημέρα shopping και να ανακαλύψεις τις κορυφαίες τάσεις για το φθινόπωρο του 2023, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το The Mall Athens και να δοκιμάσεις τις νέες συλλογές όλων των αγαπημένων σου brands.

The new office

To φθινόπωρο και η επιστροφή στην εργασία μας, απαιτούν και μια μικρή ανανέωση στα καθημερινά μας office looks. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο επίκαιρο από ένα αυστηρό, tailored γιλέκο, σε ανδρόγυνο στυλ, με pinstripe μοτίβο. Στο κατάστημα Bill Cost δοκίμασα την πιο elegant εκδοχή του σε σκούρο γκρι χρώμα.

Picture3.jpg

Bill Cost, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106830

Classic blazers

Τα σακάκια είναι βασικό συστατικό μιας φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και για το 2023 θα αφήσουμε λίγο τα σκούρα, βαριά χρώματα και θα πάμε σε κάτι ανάμεσα στα neutrals και τα pastels. Όπως το φθινοπωρινό blazer που ξεχώρισα στη νέα συλλογή της Lynne, με εντυπωσιακά χρυσά κουμπιά στα μανίκια, που του δίνουν έναν glam χαρακτήρα.

Picture4.jpg

Lynne, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6180038

It’s all about the socks

Φθινόπωρο θα πει επιστροφή στο σπίτι και στα cozy movie nights με παρέα στο σαλόνι μας. Οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε και το συρτάρι με τις κάλτσες και τα κοντά καλτσάκια μας. Στο κατάστημα της Calzedonia θα βρούμε τεράστια ποικιλία σε πολύχρωμες και sparkly κάλτσες, που είναι τέλειες και για το σπίτι, αλλά και για τα sneakers μας.

Picture5.jpg

Calzedonia, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300218

The bag issue

Δεν υπάρχει νέα σεζόν, χωρίς νέα τσάντα. Τώρα που το φαινόμενο της it bag κυριαρχεί παντού, εμείς ανακαλύψαμε την πιο χαριτωμένη και fashionable top handle bag στο κατάστημα της Axel. Σε έντονο πράσινο χρώμα και με χρυσή αλυσίδα είναι το επόμενο must item της wish list μας.

Picture6.jpg

Axel, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6178888

Flats are back

Μπορεί να έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας τη θηλυκότητα με τα high heels -aka τα τακούνια. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει. Τα flats φέτος επανήλθαν πιο δυναμικά από ποτέ στις τάσεις της νέας σεζόν και έχουν ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε την girly πλευρά μας. Όπως τα flat Mary Janes από το κατάστημα Fratelli Petridi, σε μαύρο λουστρίνι, με λευκές πέρλες να κοσμούν τα λουράκια τους. Φορέστε τα με minis και ένα ζευγάρι κοντά καλτσάκια.

Picture7.jpg

Fratelli Petridi, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6105557

Go booties

Φθινόπωρο χωρίς μποτάκια δεν γίνεται. Και αυτή τη φορά, επειδή βαρεθήκαμε κάπως το μαύρο, θα επενδύσουμε στο απόλυτο χρώμα της σεζόν: Το καφέ. Στα Ανατομικά Σακελλάρη δοκίμασα το πιο άνετο ζευγάρι σε ankle boots, από μαλακό καστόρι, της εταιρίας Gabor. Μια αγορά επένδυση για κάθε γυναίκα, ό,τι στυλ και αν έχει.

Picture8.jpg

Ανατομικά Σακελλάρης, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 9766141

Smells like pumpkin

Η κολοκύθα είναι το σήμα κατατεθέν της σεζόν. Για το φετινό φθινόπωρο το αγαπημένο μας The Body Shop, δημιούργησε μία νέα σειρά με αφρόλουτρο και κρέμα σώματος με άρωμα Vanilla Pumpkin και μοναδική σύνθεση, που μας κρατάει ενυδατωμένες για έως και 96 ώρες. Ας δοκιμάσουμε τη βελούδινη αίσθηση που μας προσφέρει, ένα χαλαρό βράδυ που θα αφιερώσουμε στο self care μας.

Picture9.jpg

The Body Shop, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 7564116

Girls just wanna have coffee!

Τελειώνοντας τα ψώνια μου και βάζοντας τα τελευταίες check στη shopping list μου δεν θα μπορούσα να μην απολαύσω έναν ζεστό καπουτσίνο και ένα πεντανόστιμο γλυκό στο Ellyz. Ένα από τα πιο viral μαγαζιά της Αθήνας, που τώρα βρίσκεται και στο The Mall Athens και μας περιμένει για να βγάλουμε την τέλεια selfie με φόντο το ροζ σκηνικό.

Picture10.jpg

Ellyz, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6196776

Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή. Η εποχή της ανανέωσης και η περίοδος που θέτουμε τους πρώτους μας στόχους. Οι τάσεις της νέας σεζόν μας καλούν να κάνουμε τα looks μας πιο fashionable, πιο stylish και πιο διασκεδαστικά. Κάνε και εσύ τη βόλτα σου μια Δευτέρα στο The Mall Athens και επωφελήσου από τις αγορές σου, κερδίζοντας ένα δωρεάν εισιτήριο για τα Village Cinemas.

Picture11.jpg

Πιο συγκεκριμένα μέχρι και τις 25/12, με αγορές άνω των 70€/πελάτη και ανά απόδειξη, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο πληροφοριών και να λάβουν τον ειδικό κωδικό για ένα δωρεάν εισιτήριο στα Village Cinemas στο The Mall Athens για οποιαδήποτε mainstream προβολή κάθε Δευτέρα.