Μία νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως θα μας βοήθησει να κάνουμε fashion statement τον χειμώνα

Μία νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως θα μας βοήθησει να κάνουμε fashion statement τον χειμώνα

Τα γυαλιά ηλίου και οι σκελετοί οράσεως Bottega Veneta FW23 προσθέτουν νέες signature φόρμες  στα ήδη οικεία χαρακτηριστικά μοντέλα του οίκου, δημιουργώντας μοναδικά και ταυτόχρονα διαχρονικά στυλ.

Οι all time classic σκελετοί αυτής της συλλογής εμφανίζουν πιο έντονα γεωμετρικά σχήματα, γλυπτικές φόρμες από acetate, και iconic τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία, που τους καθιστούν εξαιρετικά εντυπωσιακούς.

*H συλλογή Bottega Veneta διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Eίτε αγαπάς τον μινιμαλισμό των 00s είτε τον πλουραλισμό των 90s, σε αυτή τη νέα συλλογή θα βρεις κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά σου σύνολα και θα δώσουν ένα fashion forward twist σε κάθε look σου. Επίσης αν επιλέξεις ένα φουτουριστικό, τύπου «Matrix», σχέδιο θα κάνεις μία Gen Z στυλιστική επιλογή που θα έχει και κάτι από Y2K στυλ.

Τα γυαλιά, μυωπίας και οράσεως, είναι οι αφανείς ήρωες στις καθημερινές μας ενδυματολογικές επιλογές και είναι αυτό που θα δώσει μία διαφορετική νότα τόσο στα minimal outfits όσο και σε πιο ιδιαίτερα, mix&match looks. Αρκεί να διαλέξεις το σχέδιο αυτό που ταιριάζει στα χρώματα, στις γωνίες και στις γραμμές του προσώπου σου.