Είναι ένα φούτερ το must have κομμάτι του φετινού χειμώνα;

Είναι ένα φούτερ το must have κομμάτι του φετινού χειμώνα;

Ένα νέο, ελληνικό streetwear brand, που ονομάζεται Urbannah, απαντάει θετικά και σε ταξιδεύει στις 5 Ηπείρους με μία ολοκληρωμένη athleisure, capsule collection.

«Grab your passport and my hand…», ένα από τα πιο γνωστά, pop τραγούδια, το «Βlank Space», περιγράφει μία υποθετική ερωτική ιστορία και απεικονίζει μέσα στους στίχους του το «ταξίδι» που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι σε όλα τα στάδια της σχέσης του. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το κομμάτι που αγγίζει την καρδιά μας είναι σίγουρα η παραπάνω, πρώτη πρόταση γιατί το να μπορείς να αποδράσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι η πιο επίκαιρη και διαχρονική ευχή που κάνει ο καθένας μας.

StudioReskos74867.jpg

Από τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, μέχρι το «Big Apple», τις ασιατικές future cities και τις ατμοσφαιρικές, «άγριες» αφρικανικές πρωτεύουσες, ο κόσμος ανοίγεται μπροστά μας τον φετινό χειμώνα και μας προσκαλεί να τον ανακαλύψουμε. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Mέσα από την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων του Greek fashion brand, Urbannah. Ένα label που έχει στη σχεδιαστική του φιλοσοφία τον συνδυασμό του traveler και του urban fashion lover, παρουσιάζει για τον φετινό χειμώνα hoodies, T-Shirts, track pants και κάλτσες με unisex αισθητική που έχουν συμπεριληπτική κουλτούρα και εκφράζουν το στυλ τόσο της Gen Z όσο και των Millennials.

Streetwear Effect

Tα ρούχα Urbannah είναι κομμάτια που μπορούν να κάνουν statement χωρίς να χάσουν τίποτα από την άνεση και την easy going προσέγγισή τους απέναντι στην ταχύτητα με την οποία αλλάζει η μόδα. Κομμάτια που απευθύνονται σε «ταξιδευτές» εντός και εκτός πόλεων. Sporty pieces σε όλες τις αποχρώσεις (school bus yellow, jungle green, ocean blue, smoke grey etc.) που μπορούν να λειτουργήσουν ως μέρος ενός layering look όλες τις εποχές του χρόνου.

StudioReskos73974.jpg

Στην oversized εκδοχή τους φοριούνται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες που θέλουν να δώσουν ένα sporty twist στα καθημερινά τους σύνολα, που αγαπούν το casual ντύσιμο και το «υποστηρίζουν» όλη την ημέρα. Τα κλασικά τους χρώματα τους επιτρέπουν να συνδυάζονται άψογα με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας και να μας συντροφεύουν σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς μας, από τις κοντινές εκδρομές, το γυμναστήριο, μία βόλτα στην πόλη, μέχρι ένα μακρινό dream destination, το σινεμά ή ένα χαλαρό γεύμα με φίλους. Όλα τα νέα κομμάτια Urbannah έχουν ονόματα εμβληματικών πόλεων. Το «New York» κλασικό φούτερ, η ζακέτα «Tokyo, το «Luanda» hoodie, τα T-Shirts με logo μπροστά ή πίσω που λέγονται «Nairobi» και «Cape Town» αλλά και τα παντελόνια φόρμας, με λάστιχο και χωρίς, που ονομάζονται «Dakar» και «London», είναι τα key – pieces της φετινής σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/Cy0WvEvImaM/

Οι πόλεις είναι οι άνθρωποι που τις χτίζουν, οι άνθρωποι που τις κατοικούν, οι άνθρωποι που τις επισκέπτονται. Οι πόλεις είναι πολυσυλλεκτικές, επιτρέπουν την πολυφωνία, αγαπούν τον πλουραλισμό και ευνοούν τις αντιθέσεις γι’ αυτό και χρειάζονται ρούχα με στυλ και προσωπικότητα. «Ζωντανά», που αγκαλιάζουν κάθε ιδιοσυγκρασία και μετουσιώνουν την κουλτούρα ενός globetrotter με αισθητική σε εμφανίσεις πρακτικές και κομψές. Η πρώτη συλλογή *Urbannah έχει αυτά τα ρούχα και υπόσχεται να συντροφεύει όλες τις διαδρομές μας μέσα στο αστικό τοπίο, μέσα στη βοή των δρόμων αλλά και στη φύση, στη θάλασσα και το βουνό. Άλλωστε αυτό βρίσκεται και στο ίδιο το DNA του brand… ένα ταξίδι κοντινό ή μακρινό.

* Urban+Savannah= Urbannah: Ένα νέο, ελληνικό multicultural fashion brand με athleisure αισθητική και ταξιδιωτική φιλοσοφία. Κομμάτια casual που εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου leisure chic και είναι ιδανικά για γυναίκες και άνδρες που αγαπούν τα city breaks, την πολυχρωμία και τη ζεστασιά της αφρικανικής ηπείρου αλλά και τις edgy γραμμές του αστικού τοπίου.