Η Paloma Elsesser στην νέα καμπάνια Tommy Hilfiger Fall 2023

Η Paloma Elsesser στην νέα καμπάνια Tommy Hilfiger Fall 2023

To διάσημο μοντέλο φωτογραφίζεται με την οικογένειά της φορώντας εμβληματικά outerwear σύνολα της νέας συλλογής ΤΗ FALL 2023.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], επιστρέφει πίσω στις ρίζες του brand για το Φθινόπωρο 2023. Μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια επανερμηνεύει την έννοια της οικογένειας δίνοντας μια συμπεριληπτική ματιά, προβάλλοντας το κόκκινο, άσπρο και μπλε DNA του brand και την αισιόδοξη αντίληψη της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας.

Η Paloma Elsesser, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της, προβάλλουν την επιστροφή στην κουλτούρα της Americana, καθώς κατευθύνονται προς την ύπαιθρο για να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο σε εξοχική κατοικία, με το outerwear να βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής για το Φθινόπωρο 2023.

2023.11.15_TH-PR-Emailer-Tartan-1.jpg

Με το χαρακτηριστικό Tommy Tartan να κυριαρχεί στις εμφανίσεις τους, οι προσωπικότητες που συμμετέχουν εικονίζονται να φορούν εποχιακά outerwear ρούχα από τη συλλογή TH FALL 2023. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει η εμφάνιση της Sage Elsesser και το hero New York Check Puffer σε κλασικό κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα, σε μια επανερμηνεία του κλασικού Tommy Tartan. Το New York Check Puffer, ταυτόχρονα λειτουργικό και κομψό, έχει μοναδική υφή, ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυαμίδιο με γέμιση Thermolite®, μια premium ανακυκλωμένη μόνωση που παράγεται από τουλάχιστον 85% υφασμάτινα απόβλητα και χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια. Το επανασχεδιασμένο Lion Crest σε ανάγλυφο δέρμα δίνει μια σύγχρονη εκδοχή στο Tommy Tartan με μια πινελιά εποχιακού χρώματος.

Καθώς γινόμαστε θεατές των στιγμών της οικογένειας της Paloma Elsesser, τα looks που προβάλλονται προσφέρουν τη σύγχρονη οπτική της TOMMY HILFIGER στα αυθεντικά puffers της δεκαετίας του ’90, μέσα από τολμηρό branding, έντονα χρώματα και oversized σχέδια. Τα heritage looks και οι χαρακτηριστικές γραμμές φέρνουν στο σήμερα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand όπως το original Tommy Tartan, ενώ τα χρώματα της TOMMY HILFIGER κόκκινο, λευκό και μπλε, η ρίγες και το TH Monogram επανασυστήνονται με μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

2023.11.15_TH-PR-Emailer-Tartan-3.jpg

Τα αδέλφια Paloma, Sage, Ama και Kanyessa McMahon εμφανίζονται μαζί με τη μητέρα τους Anedra Shockley-Elsesser, τη γιαγιά Audrey Shockley, τον ανιψιό Daschel McMahon και τον φίλο Maurice Remy Weise. Η Paloma, μοντέλο με καταγωγή από τις ΗΠΑ, συμμετείχε στην επίδειξη TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο 2022 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ οι Audrey Shockley, Anedra Shockley-Elsesser και Ama Elsesser πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια Holiday 2021. Η Sage Elsesser είναι skateboarder, ράπερ, παραγωγός δίσκων, εικαστικός καλλιτέχνης και μοντέλο.

«Αυτή η καμπάνια είναι ένας απόλυτος εορτασμός των αξιών της μάρκας μας, που είναι το ανήκειν και η συμμετοχικότητα, με έμφαση στην οικογένεια», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Οι προσωπικότητες που συμμετέχουν αποτελούν ένα μοναδικό καστ ταλαντούχων φίλων και συγγενών, των οποίων οι βαθιοί δεσμοί και η ακλόνητη υποστήριξη του ενός προς τον άλλον, μου θυμίζουν τις ισχυρές σχέσεις που έχω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα».

2023.11.15_TH-PR-Emailer-Tartan-4.jpg

Η συλλογή ΤΟΜΜΥ HILFIGER FALL 2023 προβάλλει το σύγχρονο όραμα του brand για το στυλ του σήμερα, εμπνευσμένο τόσο από τις αποδράσεις στην ύπαιθρο όσο και από τα απαραίτητα Classic American Cool items του TOMMY HILFIGER. Τα outerwear items βρίσκονται στο επίκεντρο της συλλογής, με το New York puffer να δίνει μια μοντέρνα προοπτική στα αυθεντικά puffer της δεκαετίας του '90, τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής της νεανικής κουλτούρας της δεκαετίας, ιδιαίτερα για το τολμηρό branding, τα έντονα χρώματα και τα υπερμεγέθη σχήματα. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη ματιά, την κληρονομιά και τις αρχειακές σιλουέτες του brand, τα εμβληματικά signature items της TOMMY HILFIGER εμφανίζονται με παιχνιδιάρικο τρόπο σε όλη τη συλλογή, όπως το αυθεντικό Tommy Tartan, τα χρώματα του κόκκινου, λευκού και μπλε, οι ρίγες και το ΤΗ Monogram.

Η συλλογή ΤOMMY HILFIGER Fall 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Φίλοι και followers του brand καλούνται να γίνουν μέλη της κοινότητας και της συζήτησης στα social media, χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

Campaign Credits

Φωτογράφος : Renell Medrano

Styling : Carlos Nazario