Άρωμα γυναίκας στην Ιαπωνική Vogue

Άρωμα γυναίκας στην Ιαπωνική Vogue

Η lady Gaga της μόδας έχει κέφια.

Η Anna Dello Russo έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει όλο τον κόσμο της μόδας να μιλάει για αυτήν.
Η αινιγματική Editor at large της Ιαπωνικής Vogue ακολούθησε τα βήματα της αυστηρής Anna Wintour και της αισθησιακής Carine Roitfield και καθιέρωσε ένα προφίλ γεμάτο εκκεντρικές εμφανίσεις, ευφάνταστα ρούχα που θυμίζουν θέατρο και πολύ λάμψη.
Με χιλιάδες θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, μόνιμη θέση στην πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας παγκοσμίως και ένα διαμέρισμα στο Μιλάνο μόνο για τα ρούχα της, η κυρία αυτή ήταν ζήτημα χρόνου να κάνει το επόμενο βήμα.
Το πρώτο άρωμα του αγαπημένου fashion icon είναι γεγονός και θα συνδυάζει το ζεστό άρωμα της βανίλιας με νότες αμυγδάλου μέσα σε ένα γυάλινο χρυσαφένιο γοβάκι. Αν σε αυτό συνδυάσετε την εικαστική παρέμβαση του κορυφαίου του είδους Juergen Teller στη φωτογραφία της διαφημιστικής καμπάνιας, τότε η επιτυχία είναι αναμφισβήτητη.
Το ιντερνετικό κατάστημα yoox έκανε πρόσφατα την παρουσίαση και θα είναι αυτό που θα πρωτολανσάρει το δημιούργημα της fashionista γκουρού. Πιάστε το ποντίκι του υπολογιστή σας και κλικάρετε μέχρι να το κάνετε δικό σας.