Η νέα συλλογή Τsakiris Mallas αποτυπώνεται σε μία καμπάνια εμπνευσμένη από μία walking closet

Η νέα συλλογή Τsakiris Mallas αποτυπώνεται σε μία καμπάνια εμπνευσμένη από μία walking closet

Η εμβληματική ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS, μία ανάσα πριν τις γιορτές, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή της σεζόν μέχρι τώρα, εκείνη που θα γεμίσει στιλ το Χειμώνα του 2024.

Όπως και η dream Walking Closet, έτσι και η νέα TSAKIRIS MALLAS συλλογή χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική ποικιλία γυναικείων υποδημάτων που παντρεύει άψογα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την απαράμιλλη άνεση.

Στο επίκεντρο της συλλογής Winter 2024 βρίσκεται η αναβίωση των Mary Janes, ένα διαχρονικό και μοντέρνο στυλ που κλέβει τις εντυπώσεις. Η εταιρία TSAKIRIS MALLAS παρουσιάζει μια συναρπαστική ποικιλία από Mary Janes που επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη θηλυκότητα. Από τα κλασικά σχέδια με το μονό λουράκι, ιδανικό για preppy εμφανίσεις, τις τολμηρές και statement εκδοχές που περιλαμβάνουν πολλαπλά και άκρως κομψά λουράκια, κάθε ζευγάρι αποπνέει χάρη και γοητεία. Τα Mary Janes αυτής της συλλογής χρησιμεύουν ως ένα ευέλικτο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, μεταβαίνοντας απρόσκοπτα από την κομψότητα του γραφείου σε μια βραδινή έξοδο, καθιστώντας τα απολύτως απαραίτητα για τη γυναίκα που δεν αναζητά απλώς τη μόδα – είναι η Μόδα.

TSAKIRIS-MALLAS_2.jpg

Η γοητεία της νέας συλλογής απογειώνεται με τις γοητευτικές πλατφόρμες σε μία σειρά από χρώματα όπως το κλασικό μαύρο, το εορταστικό χρυσό και το καθηλωτικό magenta που κοσμούνται με κομψά λουράκια, προσφέροντας το τέλειο statement touch στις βραδινές μας εξορμήσεις.

Παράλληλα, αυτή τη σεζόν, η TSAKIRIS MALLAS προσκαλεί τις απανταχού shoe & fashion lovers να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στιλ με μια εκτεταμένη επιλογή από μπότες μέχρι το γόνατο. Από τις διαχρονικές flat μπότες που αποτελούν ιδανικό στιλιστικό σύμμαχο για κάθε περίσταση, μέχρι τα τολμηρά ύψη των ψηλοτάκουνων σχεδίων και τη γοητεία των combat boots, η συλλογή ανταποκρίνεται σε διαφορετικά γούστα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γυναίκα θα βρει το τέλειο ζευγάρι που θα συμπληρώσει το προσωπικό της στυλ.

TSAKIRIS-MALLAS_3.jpg

Η συλλογή Winter 2024 περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από μπαλαρίνες που ενσαρκώνουν τη χάρη και την άνεση, ενώ το παρόν δίνουν τα δυναμικά biker boots που ξεχωρίζουν χάρη στην ποικιλία σχεδίων που διαθέτει η νέα TSAKIRIS MALLAS γυναικεία συλλογή. Με trendy αγκράφες για μία πιο μοντέρνα αισθητική με rock πινελιές ή με πιο διακριτικά embellishments, τα νέα TSAKIRIS MALLAS biker booties αποτελούν τη βάση για τα πιο συγκλονιστικά χειμερινά looks στην πόλη ή και τις εξορμήσεις.

Κάθε κομμάτι της συλλογής αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευση της TSAKIRIS MALLAS στην ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε το τέλειο μείγμα μόδας και λειτουργικότητας με την TSAKIRIS MALLAS - όπου κάθε βήμα είναι μια δήλωση.