Fashion News! Δύο νέα fashion brands προσγειώθηκαν στην NAK Shoes!

Fashion News! Δύο νέα fashion brands προσγειώθηκαν στην NAK Shoes!

H NAK Shoes σας παρουσιάζει τα brands BibiLou και Lolacruz στη συλλογή Fall Winter 2023. Με σχέδια εμπνευσμένα από τις φετινές τάσεις συνδυασμένες με τη διαχρονικότητα και την κομψότητα που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα.

Bibi Lou. Ισπανικό brand παπουτσιών με διεθνή παρουσία.

Τα σχέδιά της συλλογής περιστρέφονται γύρω από την ελευθερία και την προσωπικότητα των γυναικών. Loafers, Mary Janes γόβες – η απόλυτη French τάση-, τετράγωνα τακούνια 60s αλλά και θηλυκά ankle μποτάκια στα must-have χρώματα μπορντό, γήινο καφέ και το αγαπημένο μας μαύρο.

Είστε έτοιμες να δείτε το μέλλον που ανήκει μόνο σε εσάς; Είστε το κορίτσι Bibi Lou!

12.jpg

LolaCruz. "We are committed with trendy Design Made in Spain" είναι το motto του brand. Ο απόλυτα fashion χαρακτήρας είναι το DNA της συλλογής LolaCruz . Martini heels, cowboy μπότες και statement ψηλοτάκουνα είναι μερικά από τα σχέδια που θα σας ξετρελάνουν.

13.jpg

Μην ξεχνάτε ότι στη NAK Shoes μπορείτε να βρείτε New Balance, Dune London, Ecco, Steve Madden, Ugg, την private συλλογή NAK και πολλά ακόμη brands.

Τη γυναικεία συλλογή της NAK Shoes θα τη βρείτε online στο nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και στα φυσικά καταστήματα ΝΑΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αποκλειστικά για τις online αγορές κάντε τις αγορές σας σε 3 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα με Klarna.

Για να μαθαίνετε πρώτες όλα τα νέα των brands της NAK Shoes και να λαμβάνετε μέρος σε φοβερούς διαγωνισμούς, κάνε Like/Follow στις σελίδες της NAK Shoes σε Facebook, Instagram και TikTok.