Ο οίκος Ζολώτα δημιουργεί για την ΕΛΕΠΑΠ το "Γούρι αγάπης 2012"

Ο οίκος Ζολώτα δημιουργεί για την ΕΛΕΠΑΠ το "Γούρι αγάπης 2012"

"Οι 12 Οίκοι του Ήλιου" ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Οίκος Ζολώτα συνδράμει με ευαισθησία στο σκοπό του έργου του σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και δημιουργεί ένα μοναδικό "Γούρι αγάπης" για το 2012. Με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα ανάπηρα παιδιά, "Οι 12 Οίκοι του Ήλιου" είναι το σύμβολο καλής τύχης για την ερχόμενη χρονιά.

Εμπνευσμένο από τα ζώδια της αρχαιότητας, ή αλλιώς τους "οίκους του ήλιου" όπως ονομάζονταν τότε οι αστερισμοί, το περίτεχνο αυτό κόσμημα αναπαριστά το συμβολισμό που χρησιμοποιούνταν τότε. Οι πρόγονοί μας παρατηρώντας τους αστερισμούς συμπέραναν πως σχηματίζονται δώδεκα μορφές ζώων, που περιβάλλονται από έναν κύκλο, τον επικαλούμενο ζωδιακό κύκλο. Ο ήλιος ακολουθώντας την τροχιά του βρίσκεται την κάθε περίοδο σε διαφορετικό από τα δώδεκα τμήματα του ήλιου, απ' όπου προέρχεται και η ονομασία "Οίκοι του Ήλιου".

Σε ασήμι, χρυσό και συνδυασμένο με ημιπολύτιμους λίθους και σμάλτο, το "Γούρι Αγάπης 2012" του περίφημου οίκου παραμένει πιστό στην παράδοση και φιλοτεχνεί το πιο όμορφο φυλαχτό συνδυάζοντας το προσωπικό μας ζώδιο με τους 12 αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του σωματείου.