Η Resort 24' συλλογή της Zeus + Δione είναι το χρυσό εισητήριο των festive εμφανίσεων της χρονιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Resort 24' συλλογή της Zeus + Δione είναι το χρυσό εισητήριο των festive εμφανίσεων της χρονιάς

Photo Credits: Γιώργος Καπλανίδης

Η επετειακή συλλογή της Zeus + Δione είναι πλέον στη διάθεση του κοινού και υπόσχεται τις πιο glam sophisticated εμφανίσεις των γιορτών. 

Η Zeus + Δione συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια από την ίδρυση ενός από τα πλέον κορυφαία, ελληνικά brands. Δέκα χρόνια που το signature DNA μιας ελληνικής εταιρίας συνεχίζει την πορεία του εντός και εκτός συνόρων, γιορτάζοντας την επέτειό του με μία συλλογή , η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα στο καλοκαίρι σε ένα show που άφησε τη δική του ιστορία. Το πλωτό μουσείο Hellas Liberty φιλοξένησε τη μεγάλη γιορτή του brand ενώ παράλληλα ήταν η πρώτη φορά που είδαμε και ανδρικά ρούχα από τον Μάριος Schwab και τη δημιουργική του ομάδα.

1.jpg

Photo Credits: Federico Pompei

H επετειακή αυτή συλλογή υμνεί για άλλη μια φορά τη δεξιοτεχνία των Ελλήνων τεχνιτών και επιβεβαιώνει τη χειροτεχνία ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του brand και της ίδιας της Ελλάδας εν γένει. Πίσω από τα ρούχα κρύβονται πραγματικές ιστορίες ανθρώπων: από τις καταδύσεις των Καλύμνιων σφουγγαράδων, μέχρι τα επιδέξια χέρια των ραφτών του Συρράκου, η Zeus + Δione χαρτογραφεί το ποικίλο μωσαϊκό των επαγγελμάτων που διαμόρφωσαν την Ελλάδα ανά τις δεκαετίες, συνδέοντας τη σπουδαία κληρονομιά των χειροτεχνών με το πνεύμα της σύγχρονης εποχής.

https://www.instagram.com/reel/CuSYmPZAfn3/

Party bags: Τα κορυφαία σχέδια στα τσαντάκια που θα κρατήσουμε στο ρεβεγιόν

Εικόνες από το catwalk:

H συλλογή Small Trades έρχεται να κάνει ξεχωριστά τα βράδια των γιορτών.

Η Resort 2024 συλλογή της Zeus + Δione κυκλοφορεί ήδη online και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, φέρνοντας στα γιορτινά looks του 2023 τη διαχρονική, sophisticated διάθεση που χαρακτηρίζει τα σχέδια του brand. Το φούξια, το μπλε του Yves Klein, ο κλασικός συνδυασμός λευκού-μαύρου, το χακί με χρυσό νήμα και οι ασημί μεταλλικοί τόνοι διαμορφώνουν την χρωματική παλέτα, ενώ οι αποχρώσεις της πλατίνας, καθρεφτίζουν τη μεταμόρφωση του χαλκού κατά το ταξίδι της οξείδωσης.

https://www.instagram.com/reel/C1Ad9zjLMx6/

Maxi εντυπωσιακά gowns με χαμηλή πλάτη, κρόσια και halter neck λεπτομέρειες, αρχαιοελληνικό πλισέ σε σύγχρονα θηλυκά υφάσματα, μεταλλιζέ δίχτυ και tailored items που δεν ξεφεύγουν από τη δωρική αισθητική του brand είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που αξίζει να ανακαλύψετε μέσα στη festive season του 2023.

CLDR0789-RE24-021-GOLD-CROCUS-09-3122.jpg

Photo Credits: Γιώργος Καπλανίδης

Οι λεπτομέρειες όπως το κλασικό tailoring μοτίφ με τη λεπτή ρίγα, το ναυτικό κασκέτο του Μυκονιάτη ψαρά, τα τεχνικά υφάσματα από νεοπρένιο με αναφορές στις στολές των δυτών, τα ασημένια κουμπιά και οι μεταλλικές λεπτομέρειες που θυμίζουν βαρίδια ψαρέματος, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Design House MINAS by Prometheus είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία αυτά που αποκαλύπτουν τον πλούτο της ελληνικής δεξιοτεχνίας και παράδοσης, παντρεύοντάς τα σε μια σειρά από γιορτινά, βραδινά pieces που θα κάνουν τα looks των γιορτών μας μοναδικά.

CLDR0777-RE24-455-YVES-KLEIN-BLUE-AKONI-08-3055.jpg

Photo Credits: Γιώργος Καπλανίδης

«Small trades» resort 24':