Total black και στις γιορτές: Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις μαύρο τα Χριστούγεννα

Ναταλία Κατσακιώρη
Total black και στις γιορτές: Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις μαύρο τα Χριστούγεννα

Γιατί το μαύρο θα είναι ο πρωταγωνιστής και των φετινών Χριστουγέννων.

Αν ρίξεις μια ματιά στις γιορτινές συλλογές των αγαπημένων μας brands θα παρατηρήσεις ότι φέτος τα festive looks είναι μάλλον λίγο πιο πολύχρωμα από ότι συνήθως. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι οι παγιέτες, τα glitters, τα μοτίβα και τα άλλα διάφορα εντυπωσιακά στοιχεία που προστίθενται στα ρούχα μας τέτοιες μέρες είναι κάπως πιο έντονα. Ειδικά το κομμάτι του glam νομίζω ότι έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Οπότε τι θα έλεγες να κάνεις εσύ τη διαφορά αυτή τη φορά και να εμφανιστείς με ένα απόλυτα κλασικό και διαχρονικό outfit που όπως φαίνεται θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα άλλα φανταχτερά σύνολα που θα δεις γύρω σου;

totalblack_festive-(3).jpg

Μιλάμε φυσικά για το total black μιας και το μαύρο που ήταν συνήθως ένα από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα για αυτή την περίοδο, φέτος έχει κάπως μπει σε δεύτερη μοίρα από το κόκκινο και τα φανταχτερά sparkle items που έχουν γεμίσει τα looks των ρεβεγιόν μας. Εσύ μπορείς πάντα να επιστρέψεις στο αγαπημένο σου μαύρο και να κάνεις ένα κομψό ολόμαυρο outfit με sexy, γιορτινή διάθεση.

totalblack_festive-(12).jpg

Party bags: Τα κορυφαία σχέδια στα τσαντάκια που θα κρατήσουμε στο ρεβεγιόν

Πώς θα φορέσουμε το total black τα φετινά Χριστούγεννα.

Το μαύρο αν και ξεκίνησε ως ένα χρώμα των κατώτερων κοινωνικών τάξεων και του πένθους κατέληξε ένα από τα πιο κομψά και elegant χρώματα της γυναικείας ντουλάπας. Τα εύσημα ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην Coco Chanel που το έβαλε σε πείσμα όλων στις συλλογές της και απέδειξε την αξία του μαύρου. Σήμερα είναι ταυτισμένο με τα βραδινά μας ντυσίματα και σίγουρα θα έχεις παραπάνω από ένα μικρά μαύρα φορέματα στη συλλογή σου. Πώς μπορείς λοιπόν να το φορέσεις μέσα στις γιορτές του 2023 και να ξεχωρίσεις με ένα minimal chic outfit;

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την πιο σωστή για το στυλ και την προσωπική σου αισθητική. Αρχικά το μαύρο φέτος έχει την τιμητική του στα ιδιαίτερα υλικά όπως είναι οι διαφάνειες και οι δαντέλες. Ένα top από sheer μαύρο ύφασμα ή ένα κολάν σε μαύρη δαντέλα είναι δύο στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν και το πιο απλό σύνολο. Από την άλλη έχουμε το δέρμα σε παντελόνια, φούστες αλλά και φορέματα.

Ένα effortless cool outfit όπως ένα pyjama set είναι η καλύτερη λύση για μια βραδιά ρεβεγιόν στο σπίτι, ενώ αν επιλέξεις να βγεις τότε πόνταρε σε ένα tailored παντελόνι και ένα top με εντυπωσιακό shape όπως τα puffy μανίκια, ενώ λεπτομέρειες όπως τα φτερά θα απογειώσουν τη γιορτινή σου εμφάνιση.

totalblack_festive-(5).jpg