Christmas loading! Τα πιο quiet luxury δώρα έχουν την «υπογραφή» της Boss

Christmas loading! Τα πιο quiet luxury δώρα έχουν την «υπογραφή» της Boss

Διότι φέτος μπορείς να τους κάνεις το καλύτερο δώρο: Να απογειώσεις το στυλ τους χωρίς υπερβολές, αλλά με διακριτικό τρόπο και μάλιστα, με fashion items που μπορούν να φοράνε και στην εκτός Χριστουγέννων καθημερινότητα.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και επιτέλους, θα περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, τον σύντροφο ή την καλύτερή σου φίλη. Όσον αφορά, στο πώς θα περάσετε κοινό χρόνο μαζί, αυτό εξαρτάται από τη διάθεση και τις γιορτινές συνήθειες που έχετε. Το σίγουρο είναι όμως, ότι η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι στο πρόγραμμα.

Όσο και αν αγαπάς αυτήν τη συνήθεια, βέβαια, κάθε χρόνο έχεις έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» -εκείνη τη φίλη ή τον σύντροφό σου που δεν επηρεάζεται από τα εκάστοτε trends, στυλιστικά και μη, και αγαπάει τα all-time classic, ποιοτικά και πιο διακριτικά ρούχα και αξεσουάρ.

Σου έχουμε ευχάριστα νέα, λοιπόν. Διότι φέτος μπορείς να τους κάνεις το καλύτερο δώρο: Να απογειώσεις το στυλ τους χωρίς υπερβολές, αλλά με διακριτικό τρόπο και μάλιστα, με fashion items που μπορούν να φοράνε και στην εκτός Χριστουγέννων καθημερινότητα. Με λίγα λόγια, να κάνεις για εκείνους πιο quiet luxury επιλογές. Τι είναι το quiet luxury; Πρόκειται για μία τάση που προτιμάται αυτήν τη χρονιά ακόμα και από τους celebrities και μας θέλει να φοράμε διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ, που δεν φεύγουν από τη μόδα.

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να βρεις τα πιο stylish δώρα, που θα κάνουν τα πρόσωπα που αγαπάς να ξεχωρίσουν με έναν effortless τρόπο; Στη Boss θα βρεις ό,τι ψάχνεις. Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στον μικρό οδηγό αγορών για τα Χριστούγεννα που ετοιμάσαμε για εσένα -και μας ευχαριστείς μετά!

Για εκείνον

Σε προκαλούμε να βρεις έναν άντρα που δεν αγαπάει τα hoodies. Ακόμα και αν δεν τα φοράει όλες τις ώρες της ημέρας, σε κάποια φάση καταφεύγει στην άνεση που προσφέρουν. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα all-time classic, 100% βαμβακερό casual hoodie από τη συλλογή της Boss, σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα και επιτρέπει το layering;

Αν, πάλι, ψάχνεις κάτι διακριτικό για τα office looks του αγαπημένου σου, τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο πέρα από ένα κομψό, μαύρο πουλόβερ από τη συλλογή της Boss, με ένα πολύ διακριτικό μονόγραμμα ως σχέδιο -τόσο διακριτικό, που σχεδόν δεν φαίνεται. Bonus για το περιβάλλον, το γεγονός ότι έχει φτιαχτεί από μαλλί υπεύθυνης προέλευσης, τέλειο;

Και επειδή είμαστε σίγουρες ότι θέλεις ο φίλος σου να είναι effortless cool ακόμα και στον ύπνο του, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι άλλο από αυτές τις μαύρες πιζάμες της Boss, από 100% οργανικό βαμβάκι. Ποιος δεν ήθελε λίγη ήσυχη πολυτέλεια ακόμα και στον ύπνο του; Άσε που όταν μάθει ότι οι πιζάμες του είναι από βιώσιμα υλικά, τότε θα κοιμάται πιο… ελαφρύς!

Τέλος, για εκείνον που είναι πρακτικός τύπος και θέλει να έχει τα πράγματά του συγκεντρωμένα (ποιος θέλει να ψάχνει τσέπες ή να χάσει κάτι κατά λάθος;), μία μαύρη crossbody bag σε απλή γραμμή, με την υπογραφή της Boss, θα τον κάνει να σε λατρέψει.

Για εκείνη

Αν έχεις κι εσύ κάποια φίλη που αγαπάει το μαύρο, τα floral patterns, το see-through και τα πλισέ σχέδια, τότε βρήκαμε ήδη για σένα αυτό το slim-fit top της Boss. Και ναι, τα συνδυάζει όλα αυτά. Bingo!

Αν, πάλι, η φίλη σου συνηθίζει να συνδυάζει τις φούστες ή τα παντελόνια της με ένα φούτερ, επενδύοντας ταυτόχρονα στο athleisure, τότε αυτό το φούτερ της Boss σε μαύρο χρώμα είναι η κατάλληλη επιλογή.

Επειδή όμως, τα Χριστούγεννα σίγουρα θα κανονίσετε και κάποια έξοδο, μπορείς να αγοράσεις μία γεωμετρική Boss clutch bag με διακριτική αλυσίδα, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί, για να αναβαθμίσεις το σύνολο της φίλης σου. Στυλ και πρακτικότητα, 2 σε 1.

Αν, πάλι, θέλεις να διαλέξεις ένα άλλο χρώμα που θυμίζει χειμώνα, τότε η φίλη σου πρόκειται να ενθουσιαστεί με τη σκουρόχρωμη κόκκινη clutch bag από τη συλλογή της Boss, που χωράει όλα τα απαραίτητα.

Κάτι μας λέει ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ για το πού θα κάνεις τις γιορτινές αγορές σου. Το μόνο που θα σε «δυσκολέψει», είναι τι θα πρωτοδιαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια, ό,τι κι αν επιλέξεις, θα είναι κορυφαίας ποιότητας, όπως και η Boss.