Η Max Mara εισβάλει στο “Ultimate Virtual Universe” του gaming με το Max Mara Coats Adventure

Η Max Mara εισβάλει στο “Ultimate Virtual Universe” του gaming με το Max Mara Coats Adventure

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το Max Mara Coats Adventure, το πρώτο βήμα του brand στον συναρπαστικό και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του gaming μέσω μιας καθηλωτικής εμπειρίας edutainment στο Roblox, που θα ξεκίνησε μόλις εχθές, στις 31 Ιανουαρίου 2024.

Το Roblox είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα παιχνιδιών για σύνδεση και επικοινωνία με 70 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά (από το 3ο τρίμηνο του 2023) που φέρνει επανάσταση στην έννοια της ψηφιακής αλληλεπίδρασης.

Διάσημο ως το “Ultimate Virtual Universe,” το Roblox περιλαμβάνει ψηφιακά μέρη όπου οι χρήστες μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν τους δικούς τους χώρους, ακόμη και να κερδίσουν ή να ξοδέψουν εικονικά χρήματα μέσω διαφόρων αποστολών και προκλήσεων.

Max-Mara-Coats-Adventure_Image-1.png

Το Max Mara Coats Adventure είναι ένας σαγηνευτικός, νέος κόσμος όπου τα λιβάδια γίνονται εκτάσεις υφάσματος και τα δέντρα γιγαντιαία καρούλια- ένας τόπος όπου οι άνθρωποι μπορούν να τρέξουν, να χοροπηδήσουν και να οδηγήσουν ένα τρενάκι που μεταφέρει τα iconic παλτό 101801 ανάμεσα σε κομψά κτίρια με ιδιόρρυθμα σχήματα- ένας κόσμος για να συναντιόμαστε, να εξερευνούμε, να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε μαζί.

Max-Mara-Coats-Adventure_Image-2.png

Η Max Mara διαμόρφωσε τον ψηφιακό χώρο του Roblox με στόχο την εκπαιδευτική ψυχαγωγία, την αναγνωρισιμότητα και την αλληλεπίδραση με το brand. Εκθέτει τους χρήστες σε ένα ψηφιακό σύμπαν που κατοικείται από τα avatars τους, τα οποία μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα το τοπίο ενώ λύνουν γρίφους και αλληλοεπιδρούν, συνδυάζοντας την εκπαιδευτική ψυχαγωγία, τη γνώση και την ενδυνάμωση - αξίες που χαρακτηρίζουν τη μάρκα Max Mara από την ίδρυσή της.

Start the game!