Άγιος Βαλεντίνος: Το Mosty.com έχει τις πιο stylish λύσεις και ένα extra «ρομαντικό» δώρο για σένα

Ναταλία Κατσακιώρη
Άγιος Βαλεντίνος: Το Mosty.com έχει τις πιο stylish λύσεις και ένα extra «ρομαντικό» δώρο για σένα
Photo Credits: Κοσμάς Κουμιανός

Η πιο αγαπησιάρικη βραδιά του χρόνου πλησιάζει και το Mosty.com έχει το τέλειο δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου.

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου είναι σίγουρα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είτε είσαι ένα κορίτσι μόνο ψάχνει, που εξασκεί την τέχνη του dating, αυτή θα είναι η μέρα που θα επιδιώξεις να κάνεις κάτι μοναδικό. Κάτι που θα σου ανεβάσει τη διάθεση και θα σε κάνει να γιορτάσεις τον έρωτα ακόμα και αν ανήκεις στην κατηγορία των singles και όχι των ζευγαριών. Οπότε πάμε να βάψουμε τη μέρα κόκκινη, όπως συνηθίζεται, και να βρούμε το κατάλληλο outfit για να γιορτάσουμε πάντα με το πιο stylish look την πιο ερωτική μέρα του Φεβρουαρίου.

DSCF2006-Edit.jpg

Το Mosty.com, το αγαπημένο μας designer online store, θα είναι και πάλι το δικό μας σημείο αναφοράς, έχοντας προετοιμάσει τις κατάλληλες προτάσεις για εμάς, όπως και αν έχουμε αποφασίσει να περάσουμε τη μέρα μας. Αυτό που δεν ξέρεις, όμως, είναι ότι εκτός από τις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις το Mosty.com φρόντισε να μας κάνει άλλο ένα δώρο ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου. Κάνοντας μία απλή εγγραφή στο newsletter του site, θα λάβεις στο e-mail σου ένα δώρο που θα σε κάνει να ερωτευτείς τη μόδα λίγο παραπάνω. 15% επιπλέον έκπτωση σε περιμένει σε κάθε σου αγορά, με έναν κωδικό που θα λάβεις αμέσως μετά τη σύντομη εγγραφή σου.

DSCF1705.jpg

Επειδή στο Mosty.com το shopping γίνεται προσωπική υπόθεση, η ομάδα του site εκτός από την extra αυτή έκπτωση, που θα λάβεις μέσω ενός απλού registration στο newsletter, φρόντισε να έχεις και τις καλύτερες fashion συμβουλές από την styling expert, Γεωργία Παντελέ, που σου παρουσιάζει τα πιο ρομαντικά yet sophisticated looks για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

To Mosty.com παρουσιάζει τη νέα του ανατρεπτική FW24 καμπάνια με την υπογραφή του Κοσμά Κουμιανού

DSCF2504-Edit.jpg

Δες τα καλύτερα looks για τη μεγάλη βραδιά από τη Γεωργία Παντελέ και το Mosty.com:

Day trip

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδανική για να κάνεις μία εκδρομή αυθημερόν μαζί με το ταίρι σου. Στη θάλασσα ή στο βουνό, ακόμη και σε μια κοντινή πόλη μπορείς να απολαύσεις λίγες ήσυχες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Οπότε θέλεις και το κατάλληλο casual chic outfit. Ένα επίκαιρο τζιν παντελόνι, όπως το cargο, είναι η ιδανική βάση μαζί με ένα απλό πουλόβερ ή t-shirt, την οποία μπορείς να απογειώσεις με ένα statement πανωφόρι σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Romantic dinner

Άγιος Βαλεντίνος χωρίς ρομαντικό dinner με το σύντροφό σου δεν γίνεται. Είτε κλείσετε τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο, είτε εκείνος αποφασίσει να σε κακομάθει και να σου μαγειρέψει το αγαπημένο σου dinner, εσύ θα πρέπει σίγουρα να έχεις βρει ήδη από τώρα το σύνολο της βραδιάς. Και ένα θηλυκό φόρεμα είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω σε ένα date night». Το κόκκινο είναι φυσικά ένα must χρώμα για την βραδιά, ενώ μπορείς πάντα να κάνεις και μια statement επιλογή με ένα total printed φόρεμα σε στενή γραμμή, που θα αναδείξει τις καμπύλες σου.

Girls night in

Και επειδή ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι απαραίτητα ένας άγιος που απευθύνεται μόνο στα ζευγάρια, αλλά στον έρωτα με την ευρύτερη έννοια, και τα single κορίτσια μπορούν να περάσουν μία ωραία night in βραδιά με homemade κοκτέιλ και το αγαπημένο τους comfort φαγητό. Οπότε η αγορά επένδυση της βραδιάς θα είναι ένα super άνετο σετ με φόρμες. Το oversized hoodie είναι το must item της βραδιάς που θα γιορτάσεις πάνω από όλα εσένα και τις κολλητές σου.

Απόκτησε το κατάλληλο outfit για τη δική σου μοναδική βραδιά και γιόρτασε φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο όπως σου ταιριάζει. Το Mosty.com θα αναλάβει να έχεις τις καλύτερες εκπτώσεις και ένα extra δώρο για σένα με μία και μόνο εγγραφή στο newsletter του site.