Οι It Bags της επόμενης σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή και γεωμετρικό design

Οι It Bags της επόμενης σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή και γεωμετρικό design

Η OMMA ξανά συστήνεται με νέο όνομα, το ORRA και μία νέα κολεξιόν πολυτέλειας και κομψότητας.

To στοιχείο πολυτέλειας που μπορεί να χαρακτηρίσει κάθε μας κομμάτι, ανεξαρτήτως πόσο κοστίζει, είναι ο συνδυασμός του design με τη χρηστικότητα. Γι’ αυτό και σε μία τσάντα εκτιμάμε τη φινέτσα και την πρωτοπορία του σχεδιασμού της, όσο και τη γραμμή, τη χωρητικότητά της και την ευελιξία που μας προσφέρει να την κρατάμε 24 ώρες το 24άωρο χωρίς να είναι «ανεπίκαιρη» σε σχέση με όλα τα looks μας. Γι’ αυτό και σταθερά αγαπάμε ένα ελληνικό accessory brand που έχει την ικανότητα να εξελίσσεται και κάνει ένα βήμα μπροστά απευθύνοντας τις δημιουργίες της σε νέες αγορές, υιοθετώντας έναν νέο προσανατολισμό.

Η φιλοσοφία της ORRA έχει τις ρίζες της στην ιδέα ότι οι εμπειρίες είναι τα νήματα, που υφαίνουν το ύφασμα της προσωπικότητας κάποιου δίνοντας έμφαση στη δύναμη της στιγμής. ORRosimo ονομάζεται η νέα συλλογή της ORRA με τσάντες εμπνευσμένες από ονόματα Ελληνίδων που στάθηκαν ορόσημα και η συμβολή τους διαχρονική στην ιστορία.

Η νέα κολεξιόν, αναδεικνύει την άνεση και το στυλ σε συνδυασμό με ένα κράμα από υφές δέρματος, ψάθας και κομψές λεπτομερείς γραμμές. Οι γεωμετρικές γραμμές και η structured αισθητική που προσδιορίζει το brand για αυτό το καλοκαίρι «προσαρμόζεται» πάνω σε ασπρόμαυρα it pieces. Μαζί με αυτά βλέπουμε και πιο boho bags σε backpacks και all day, oversized τσάντες.

Επαναπροσδιορίζοντας την πολυμορφία των It-bags, τα νέα fashion pieces του ORRA χαράζουν καινούρια διαδρομή ανάμεσα στο σχέδιο, τις υφές και τα υλικά, με χειροποίητες τσάντες που συνδυάζουν το δέρμα και την ψάθα με τις cool city forms. Γραμμές που αγκαλιάζουν το ελληνικό φως & αντανακλούν τους γρήγορους ρυθμούς με προορισμό μία σύγχρονη συλλογή που παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Hand bags και totes, statement backpack και bucket bags αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαίρι σε όλες του τις εκφάνσεις.

https://www.instagram.com/reel/C4fCD3uoqNp/