Οι It bags της νέας σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή και υπόσχονται να ανανεώσουν το στυλ μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οι It bags της νέας σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή και υπόσχονται να ανανεώσουν το στυλ μας

Η νέα συλλογή Omma Luxury Bags λέγεται «ανασύνθεση» και κάνει αυτό που λέει η λέξη… δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην γκαρνταρόμπα μας, προσθέτοντας σε αυτήν τα must have της άνοιξης.

«Η <<ανασύνθεση>> είναι δημιουργία, είναι ενέργεια, είναι η <<δεύτερη ευκαιρία>> που έχουμε ανάγκη για να επαναπροσδιοριστούμε», εξηγεί το δελτίο τύπου για τη νέα bag collection και βλέποντας αναλυτικά να νέα σχέδια παρατηρούμε από τη μία αυτήν την ανανεωτική διάθεση και από την άλλη μία πίστη στις βασικές σχεδιαστικές αρχές του brand.
Υπάρχει κάτι δυναμικό και συνάμα μαγικό στο να παίρνεις παλιά στοιχεία, να τα <<αλλάζεις>>, να τα ανασυνθέτεις και να τα παντρεύεις τελικά μεταξύ τους, σε μια τέλεια και ισορροπημένη σχέση αγάπης. Να κρατάς αξίες και σταθερές αλλά και να ορίζεσαι από την αρχή, αναζωογονητικά, μέσα από τον παλιό αγαπημένο εαυτό σου. Η νέα συλλογή Omma Luxury Bags, βασίζεται πάνω σε αυτή ακριβώς την καρμική σχέση νέων και παλαιότερων στοιχείων.


https://www.instagram.com/p/CZ90fOcrX_t

Design above all

Γραμμές και υλικά που θα μπορούσαν να έρχονται και από παλιά, που όλο κάτι μας θυμίζουν, νέα στοιχεία με φρέσκια προοπτική μέσα από την αρχή της <<ανασύνθεσης>>. Ψάθα, δέρμα και ύφασμα, φτιάχνουν μία νέα σχέση πάνω σε γραμμές λιτές, σχεδόν αρχιτεκτονικές. Η Omma Luxury Brand φέτος μας ωθεί να ανα-γεννηθούμε σε αυτόν τον εαυτό που πάντα θέλαμε και να ανα-ζητήσουμε τη δική μας προσωπική φωνή.

Τote, πολυμορφικές, oversized, από δέρμα αλλά και φυσικές πρώτες ύλες, οι It bags της σεζόν φέρουν δικαίως τον χαρακτηρισμός «made in Greece» και ισορροπούν ανάμεσα στον μινιμαλισμό και στην accessible luxury φιλοσοφία που διέπει το brand. Όλες αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα μας και όλες αξίζουν δικαιωματικά τον τίτλο του «statement piece».
Διάβασε επίσης: Tank top: Το απλό λευκό φανελάκι είναι το πιο επίκαιρο top που είδαμε στο Fashion Week