Mango Spring Collection: Πώς θα «ανθίσεις» με ένα unexpected side of formal φέτος την άνοιξη

Mango Spring Collection: Πώς θα «ανθίσεις» με ένα unexpected side of formal φέτος την άνοιξη

Τι θα έλεγες, λοιπόν, φέτος την άνοιξη, να «ντύσεις» τη θηλυκότητα σου με έντονες αποχρώσεις, όπως το spicy red και το pure pink,αλλά και totally ανοιξιάτικα patterns;

Η άνοιξη είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή του στυλιστικού restart και αν είσαι αληθινή fashionista, γνωρίζεις ήδη ποια είναι τα trends που θα αναδείξουν την πιο spicy αλλά και pure εκδοχή σου. Γνωρίζεις, επίσης, πως η θηλυκότητα είναι μέσα σου, στον αέρα που σου δίνουν τα unexpected items της γκαρνταρόμπας σου και φυσικά, στον ορισμό που εσύ θα της δώσεις, όπως θέλεις να της τον δώσεις. Αυτό, ακριβώς είναι που σε κάνει αληθινή fashionista.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, φέτος την άνοιξη, να «ντύσεις» τη θηλυκότητα σου με έντονες αποχρώσεις, όπως το spicy red και το pure pink,αλλά και totally ανοιξιάτικα patterns που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε κάθε εμφάνιση που απαιτεί φινέτσα; Και για να μην πλατειάζουμε, τι θα έλεγες απλώς να ανακαλύψεις την unexpected πλευρά σου, μέσα από τα formal looks της Mango Spring Collection;

Πώς θα αναδείξεις τον πιο spicy χαρακτήρα σου

Όταν μιλάμε για θηλυκότητα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο κόκκινο χρώμα. Δυναμικό, εκθαμβωτικό και σύγχρονο, είναι ένα detail που μπορεί να δώσει το απαραίτητο touch στο ανοιξιάτικο reboot μας. Άλλωστε, το κόκκινο αποτελεί ένα must χρώμα στη ντουλάπα κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας!

Επειδή, λοιπόν, μας αρέσει να μιλάμε με αποδείξεις, θα σου προτείναμε να ρίξεις μία ματιά στην ανοιξιάτικη συλλογή της Mango. Εκεί, ο έντονος, πικάντικος χαρακτήρας της πάπρικας γίνεται το κεντρικό χρωματικό θέμα σε μία…αναπάντεχη βεντάλια μοντέλων από three-pieces κοστούμια, μακριά φορέματα και ολόσωμες φόρμες.

Ό,τι και να επιλέξεις για τις πιο formal εμφανίσεις σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις τον τρόπο να αναδείξεις την πιο spicy εκδοχή του εαυτού σου.

1710935742903-267157745-image003.jpg

Το χρωματικό «δίδυμο» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Μπορεί το κόκκινο χρώμα να έχει πάντα μία θέση στην ντουλάπα μας, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα χρωματικό «δίδυμο» στην ανοιξιάτικη unexpected side of formal collection της Mango, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Τι πιο unexpected, λοιπόν, από μία εκρού χρωματική βάση που συνδυάζεται με το bubble-gum pink; Ακόμη και να μην είχες επιχειρήσει μέχρι τώρα αυτόν τον συνδυασμό, ήρθε η στιγμή να δώσεις ένταση στις ημέρες σου, αλλά και στα ανοιξιάτικα looks σου με την πιο pure ροζ εκδοχή.

Είτε επιλέξεις ένα gala φόρεμα για το event της εταιρείας σου, είτε ένα κουστούμι με φαρδύ παντελόνι και πρωτότυπη μπλούζα σε συνδυασμό με metallic αξεσουάρ, διατήρησε τη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα και θα είσαι σίγουρα…ακαταμάχητη.

1710935766272-779503510-image005.jpg

Οι γραμμές που θα σε αναδείξουν

Πέραν όμως, της χρωματικής παλέτας και των spring patterns, που θα επιλέξεις να «ντύσεις» τα formal looks σου, το «μυστικό» για να γίνουν ακόμα πιο unexpected οι στυλιστικές επιλογές σου, είναι οι γραμμές των items.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιες είναι οι γραμμές εκείνες που θα σε αναδείξουν, η ανοιξιάτικη collection της Mango, σου έχει όλες τις απαντήσεις. Ασυμμετρίες, τιράντες με λεπτομέρειες και μαζεμένα top αποτελούν το No1, στη δική της collection, διότι ξέρει πως έτσι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

1710935786204-878154345-image007.jpg

Η άνοιξη, η εποχή του στυλιστικού restart, των έντονων αποχρώσεων και των χαρακτηριστικών γραμμών, δεν μπορεί να αφήσει καμία από εμάς αδιάφορη. Μάλιστα, είναι η εποχή που μας κάνει, να ψάχνουμε κάτι αναπάντεχο που θα αναδείξει την θηλυκότητά μας σε κάθε περίσταση. Φέτος, λοιπόν, το βρήκαμε στην unexpected side of formal ανοιξιάτικη συλλογή της Mango, που έρχεται να «ντύσει» κάθε εμφάνισή μας που απαιτεί φινέτσα, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

H εαρινή συλλογή της ΜΑΝGO διατίθεται στα καταστήματα Mango σε: River West, Γλυφάδα, Πάτρα και στο Fashion City Outlet στην Λάρισα, που λειτουργούν υπό τον Όμιλο Φάις.