Η νέα συλλογή sneakers της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes φέρνει την Άνοιξη

Η νέα συλλογή sneakers της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes φέρνει την Άνοιξη

Τι κι αν ο χειμώνας δεν ήταν βαρύς; Όλοι μας περιμέναμε με λαχτάρα την άφιξη της άνοιξης για περισσότερες ηλιόλουστες ημέρες, αλλά ακόμη περισσότερο για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία των #MairibooForEnvie sneakers, που σηματοδοτεί κάθε χρόνο μια ανεπίσημη έναρξη της γεμάτης αισιοδοξία αυτής εποχής.

Έτσι, πάνω που είμαστε έτοιμες να αποχωριστούμε τα μποτάκια μας, η αγαπημένη μας @mairiboo παρουσίασε από τον λογαριασμό της στο Instagram τα ολοκαίνουργια υπέροχα σχέδιά της και το ευφάνταστο λανσάρισμα συνοδεύτηκε από μια άκρως εντυπωσιακή και παιχνιδιάρικη φωτογράφιση. Cool vibes, 90’s αναφορές, funky στυλ και έξτρα δυναμική διάθεση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συναρπάζουν αντικρύζοντας την πλημμυρισμένη με χρώμα καμπάνια που υπογράφει ο Δημήτρης Βέργης.

Η SS’24 συλλογή απαρτίζεται από 3 μοναδικά σχέδια, με εναλλαγές από έντονες σε neutral ή pastel αποχρώσεις, που καταφέρνουν να μεταμορφώσουν μονομιάς τη διάθεση μας κάνοντάς μας να φανταζόμαστε ήδη όλα τα ανοιξιάτικα looks στα οποία θα μας συντροφεύσουν τη νέα σεζόν.

Mairiboo_For_Envie_Sneakers_SS24-Campaign-(2).jpg

Ο ενθουσιασμός ξεκίνησε με το relaunch του best-seller SILVER LINE 2.0,του sneaker που αγαπήθηκε -και από την ίδια τη Μαίρη Συνατσάκη- όσο κανένα άλλο στην προηγούμενη συλλογή. Έτσι, ήρθε να επανασυστηθεί στην ανοιξιάτικη version του, σε ήσυχους μονοχρωματικούς τόνους λευκού και εκρού, που επιβεβαιώνουν ότι θα πλαισιώσει ιδανικά κάθε μας outfit.

Αντίθετα, το πανάλαφρο SPRING BREAK φρόντισε να ξυπνήσει την girly πλευρά μας που αποζητάει χρώμα και extra cuteness σε ένα παπούτσι! Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη την σιελ εκδοχή με τις ροζ λεπτομέρειες γι΄αυτή τη δόση χρώματος με την οποία θέλουμε να υποδεχθούμε την άνοιξη που σιγά σιγά ξυπνά, αλλά ποια μπορεί να αντισταθεί και στην all time classic διχρωμία άσπρου-πράσινου;

Mairiboo_For_Envie_Sneakers_SS24-Campaign-(3).jpg

Τη συλλογή απογειώνει το SPACE CANDY που ανακηρύχθηκε ως το next chapter του πολυαγαπημένου από τις προηγούμενες συλλογές VANILLA SCOOP. Ζεστή μπεζ απόχρωση και chunky φουτουριστική σόλα -που η Μαίρη περιέγραψε σαν ‘διαστημικό παγωτό’, κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά και το battle με οποιοδήποτε άλλο statement sneaker, αφού το συγκεκριμένο ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα.

#EnvieGirls είστες έτοιμες για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες;!