Η συλλογή Marella Monochrome για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 εξερευνά την τάση του νέου μινιμαλισμού

Η συλλογή Marella Monochrome για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 εξερευνά την τάση του νέου μινιμαλισμού

Νέος λόγω της ικανότητάς του να απευθύνεται σε μια γυναίκα που θέλει να εξερευνήσει την ταυτότητά της και να ανανεωθεί. Μίνιμαλ επειδή είναι απαραίτητος, αλλά πάντα αφιερωμένος στις ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να απλοποιήσουν τη ζωή τους χωρίς να θυσιάσουν το στυλ τους.

«Αν σας ταιριάζει, αγοράστε το σε κάθε χρώμα». Αυτό είναι το μάντρα μιας συλλογής που αξιοποιεί τις iconic σιλουέτες – το tailored παντελόνι, το carry-over πουκάμισο, το χαλαρό κοστούμι - σε τέσσερα statement χρώματα.

marella_1.jpg

Οι αποχρώσεις του αλατιού και του βρεγμένου χώματος, must-have του μονοχρωματικού ντυσίματος, συνοδεύονται από ένα εκλεπτυσμένο μπλε του μεσονυκτίου και ένα denim blue με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που μπορούν να φορεθούν ως total looks ή να δημιουργήσουν ατελείωτους διαφορετικούς συνδυασμούς.

Η συλλογή Marella Monochrome επιστρέφει ως βασικό μέρος των προτάσεων της Marella

Το πλεκτό επιβεβαιώνεται ως το βασικό κομμάτι της σεζόν και πρωταγωνιστής της συλλογής Marella Monochrome. Σύγχρονο στους όγκους του, εκλεπτυσμένο στις υφές του, θηλυκό χάρη στις όμορφες λεπτομέρειες του.

Marella_6.jpg

Ο πειραματισμός με νέα υλικά είναι απαραίτητος σε ένα project που πάντα έδινε προσοχή στη βιωσιμότητα, με τη χρήση υφασμάτων όπως ο αναγεννημένος πολυεστέρας και το πολυαμίδιο, το βιώσιμο λινό και οι ανακυκλώσιμες φυσικές ίνες.

Ένας ανάλαφρος και εκλεπτυσμένος τρόπος ύπαρξης και ντυσίματος, αποτυπωμένος από τη Maria Clara Macrì στη Νάπολη. Η φωτογράφος επιστρέφει στην πόλη καταγωγής της για να απαθανατίσει μια συλλογή που, όπως και η ναπολιτάνικη πρωτεύουσα, ξέρει να μαγεύει με την αυθεντική και αριστοκρατική ψυχή της, αιωρούμενη ανάμεσα στη γοητεία και τον αυθορμητισμό.