Tις πιο συναρπαστικές, καλοκαιρινές ιστορίες θα τις δημιουργήσουμε μέσα σε αυτά τα μαγιό

Tις πιο συναρπαστικές, καλοκαιρινές ιστορίες θα τις δημιουργήσουμε μέσα σε αυτά τα μαγιό

Η νέα συλλογή Sophie Deloudi S/S 24 κλείνει μέσα της την καλοκαιρινή ραστώνη με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.

«Καλοκαίρι είναι»… ο καθένας θα ολοκλήρωνε διαφορετικά αυτήν τη φράση. Κάποιος θα έλεγε «ξεκούραση», άλλος «ανεμελιά», κάποια μπορεί να ήταν πιο νοσταλγική και να θυμόταν τις εποχές που μετρούσαμε βουτιές και παγωτά. Όλοι, όμως, θα συμφωνούσαμε πως το καλοκαίρι είναι «μαγιό», καινούργιο κατά προτίμηση. Σας τη νέα συλλογή της Σοφίας Δελούδη που κρύβει μέσα της ιστορίες του καλοκαιριού που ξυπνούν θύμησες από νέους έρωτες, ατελείωτες ημέρες στην παραλία, βόλτες με ένα βιβλίο στο χέρι και στιγμές που συνθέτουν μοναδικά το «dolce far niente» που όλες επιζητούμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

https://www.instagram.com/reel/C5aH_KTo7pS/

Αυτή η διάθεση της γλυκιάς απραξίας, της άνευ όρων ευτυχίας, αποτυπώνεται στη γυναίκα της η Σόφη Δελούδη: ρομαντική και ερωτική, γαλήνια και αμέριμνη, απολύτως παραδομένη στις αισθήσεις της. Η πιο αισθαντική της συλλογή με μαγιό και παρεό μοιάζει σαν να αναπτύσσεται μέσα στη διάρκεια μια καλοκαιρινής ημέρας, σαν το ένα κομμάτι να δίνει το χέρι στο άλλο για να ανθίσει. Ξεκινώντας από τον πρωινό εκτυφλωτικό ήλιο συναντάς βασικά απλά μπικίνι σε έντονα χρώματα, περνάς σε ιδιαίτερα εμπριμέ και μοτίβα που θα κάνουν παρέα με τα παρεό της, για να αρχίσει το μούχρωμα που θα φωτιστεί από λαμπερά foil μαγιό στις αποχρώσεις της χρυσόμυγας και του ασημί και φυσικά θα βραδιάσει με υπέροχες ασπρόμαυρες συμφωνίες. Σαν μια μουσική «σκάλα» ή ζωγραφική παλέτα, η συλλογή εξελίσσεται απαλά και σταθερά, όπως άλλωστε και η ίδια η σχεδιάστρια που κάθε χρονιά επιφυλάσσει μια έκπληξη.

23-0925-DELOUDI-CampaignSS24-D850-C02-0191.jpg

Η φετινή συλλογή είναι πλούσια σε διαφορετικά ζακάρ υφάσματα διαφορετικής υφής μεταξύ τους και μας προσκαλεί να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς.

Για πρώτη φορά, όλα τα κομμάτια των μπικίνι, τοπ και bottom, πωλούνται ξεχωριστά, είτε μονόχρωμα είτε εμπριμέ. Σε μια προσπάθεια να επιτρέψει στις γυναίκες να διαλέξουν ό,τι ονειρεύονται, η Σόφη Δελούδη αποφάσισε να «χωρίσει» το κλασικό σετ και να επιτρέψει στην κάθε γυναίκα να παίξει με τη διάθεσή της. Ένα εμπριμέ τοπ βρίσκει το μονόχρωμο bottom ενώ πολλοί διαφορετικοί μονόχρωμοι συνδυασμοί σου ελκύουν το μάτι και διανθίζουν το τελικό ύφος. Εκτός αυτού, πρακτικά μιλώντας, “mix and match your mood” φιλοσοφία της συλλογής εξυπηρετεί πολλές γυναίκες που συχνά χρειάζονται άλλο μέγεθος πάνω και άλλο κάτω.

23-0926-DELOUDI-CampaignSS24-D850-C01-6533.jpg

Στις φετινές εκπλήξεις και τα υψηλής ποιότητας παρεό στα εμπριμέ των μαγιό, που εμφανίζονται για πρώτη φορά από το brand. Όλα τα εμπριμέ της συλλογής είναι custom made σε τόνους πάντα ιδιαίτερης κομψότητας και διακριτικής έντασης. Λεπτομέρεια αξιοπρόσεκτη, τα αξεσουάρ των μαγιό, που ακολουθούν το ίδιο ανάγλυφο των υφασμάτων. Πολλά, δε, από τα τοπ των μπικίνι φοριούνται κάλλιστα ως μπλούζες!

Οι γραμμές πάντα απλές, αγκαλιάζουν κάποιες φορές πιο απαλά το σώμα και πάλι υπογραμμίζονται από την ασύγκριτη ικανότητα της Σόφης Δελούδη να δημιουργεί ολόσωμα εξαιρετικά θηλυκά μα και αρχιτεκτονικά με καινοτόμα κοψίματα. Αντιστοίχως, τα φετινά ρούχα της συλλογής, λιτά και ανάλαφρα ταξιδεύουν στις θάλασσες αλλά περπατούν και στην πόλη με την ίδια χαρά και χαλαρότητα γιατί και εκείνα με τη σειρά τους ακολουθούν τη ζεστή ημέρα από το πρωί ως το βράδυ όπου και αν αυτή μας βρει.

Credit:

Φωτογραφίες- σκηνοθεσία βίντεο: Νίκος Παπαδόπουλος

Βοηθός φωτογράφου: Κέλλυ Φίλιου

Styling: Άλεξ Πετσετάκη

Μακιγιάζ/ μαλλιά: Βαρβάρα Σεβδαλή

Editing/video production: Kronik studio

Voice Actress: Céline Le Faucheur

Πρωτότυπο κείμενο: Θεώνη Δέδε