Γούρι για το 2012 από τη Folli Follie…

Γούρι για το 2012 από τη Folli Follie…

Η Folli Follie καλωσορίζει το 2012 με το νέο της γούρι. Με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και παιχνιδιάρικη διάθεση, το γούρι της Folli Follie θα συμπληρώσει μοναδικά τις εμφανίσεις σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας φέρει καλοτυχία για τη νέα χρονιά.

Δύο κύκλοι σε επάργυρο ή ροζ επίχρυσο συνθέτουν το γούρι-κόσμημα της Folli Follie. Στον εσωτερικό κύκλο έντεχνα αποτυπώνεται το 2012 διακοσμημένο με κρυστάλινες πέτρες, ενώ στον εξωτερικό κομψά επαναλαμβάνεται το όνομα Folli Follie. Το charm μπορεί να συνδυαστεί με αλυσίδα ή κορδόνι για να φορεθεί στο λαιμό. Το αποτέλεσμα μοναδικό που θα εντυπωσιάσει όχι μόνο εσάς αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για δώρο. Το γούρι θα διατίθεται αποκλειστικά στα ομώνυμα καταστήματα από τα τέλη Νοεμβρίου.

Η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα "full fashion concept", με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Στη φράση «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας» συμπυκνώνεται η φιλοσοφία της διεθνούς εταιρείας που δημιουργεί μόδα σε 24 χώρες, με περισσότερα από 440 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Τιμή: € 50 (μη συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας)

www.follifollie.com